Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SDÜ “Kültürel Gelişim Platformu”ndan bir etkinlik daha

Süleyman Demirel Üniversitesi Fen

Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Vahit Tane’nin önderliğinde düzenlenen “Film İzleme ve Kitap Okuma-Tartışma” etkinliğinde bu hafta Haruki Murakami’nin “Renksiz Tsukuru Tazaki’nin Hac Yılları” romanı tartışıldı. SDÜ Kültürel Gelişim Platformu adı altında Elele Derneği Gül Köşkü’nde on sekizincisi gerçekleştirilen etkinliğe, çok sayıda öğrenci ve Ispartalı katıldı.

Yaklaşık dört saat süren tartışmada, katılımcılar hem kendilerini özgür bir şekilde ifade etme hem de “Renksiz Tsukuru Tazaki’nin Hac Yılları” romanıyla Japonya’nın kültürel yapısıyla ilgili derin bilgilere ulaşma fırsatı buldu.

Etkinliklere sadece öğrencilerin değil tüm Isparta halkının katılabileceğini dile getiren Yrd. Doç. Dr. Vahit Tane, etkinliklerin devam edeceğini ifade ederek “Çevre illerdeki üniversite öğrencilerini ve vatandaşları etkinliklerimize bekliyoruz. Etkinliklerin gerçekleşeceği tarih, “SDÜ Kültürel Gelişim Platformu” adlı facebook adresimizden duyurulacaktır.” diyerek sözlerini tamamladı.