SDÜ Çalışanları Eğitim Seminerinde bir araya geldi

Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde “İç Kontrol Sistemleri ve Stratejik Yönetim” konulu eğitim programı gerçekleşti. Süleyman Demirel Üniversitesi çalışanlarına yönelik gerçekleşen programda sunumu Fast Strateji Direktörü Sumru Tümer yaptı. Programa SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı da katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. Murat Ali Dulupçu, iç kontrol sisteminin oluşturulmasının öneminden […]

Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde “İç Kontrol Sistemleri ve Stratejik Yönetim” konulu eğitim programı gerçekleşti.

Süleyman Demirel Üniversitesi çalışanlarına yönelik gerçekleşen programda sunumu Fast Strateji Direktörü Sumru Tümer yaptı. Programa SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı da katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. Murat Ali Dulupçu, iç kontrol sisteminin oluşturulmasının öneminden bahsederek sözü Sumru Tümer’e bıraktı. İç kontrol sisteminin bir altyapı çalışması olduğunu belirten Tümer, altyapı ne kadar sağlıklı olursa üzerine konan şeylerin de o kadar sağlıklı ilerleyeceğini söyledi. Tümer konuşmasında, ‘Etkili bir iç kontrol sisteminin olması için neler gerekir?’, ‘İç kontrol ve iç denetim ilişkisi’ konularını anlattı.

Exit mobile version