Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SDÜ, bölge için büyük şans

AK Parti Isparta Milletvekili

AK Parti Isparta Milletvekili Adayı Haydar Kemal Kurt, 19 fakülte, 3 yüksek okul, 20 meslek yüksek okulu, 40 araştırma uygulama merkezi ve 6 enstitüyle 70 bin öğrencisi bulunan SDÜ’nün sadece Isparta için değil bölge için önemli bir şans olduğunu söyledi.

AK Parti Milletvekili Adayı Haydar Kemal Kurt, 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında seri ziyaretlere devam ediyor. Isparta’nın en önemli değerleri arasındaki Süleyman Demirel Üniversitesini ziyaret eden Milletvekili adayı Kurt, ‘Önemli bir marka’ dediği SDÜ’nün çok daha iyi yerlerde görülmesi için üzerine düşen her şeyi yapmaya hazır olduğunu söyledi.

SDÜ Rektörü Prof.Dr.İlker Çarıkçı ve yönetiminin konuk ettiği Milletvekili Adayı Kurt, daha önceki milletvekilliği döneminde üniversiteye yönelik çeşitli projeleri bulunduğunu hatırlatarak “Isparta bir öğrenci şehri. Bugün 70 binin üzerinde öğrencisi bulunan bir üniversiteye sahibiz. Kısa zamanda Türkiye’nin sayılı üniversiteleri arasına girmiş bir üniversitemiz var. El birliğiyle Süleyman Demirel Üniversitesi için daha neler yapabiliriz bunu tartışmak gerekiyor. Benim milletvekilliğim döneminde SDÜ’nün gelişmesi ve büyümesi için her türlü çabayı gösterdik. Gerek bütçesinin artırılması, borçlarının aktarılması ve yeni bölümler açılması hususunda önemli gayretler gösterdik. Isparta kamuoyu bunları yakından takip etti. Bugünde üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazır olduğumuzu söylemek için buradayız” açıklamasında bulundu.