Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rektör İbicioğlu TEŞEKKÜR etti

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu Üniversitelerarası Kurul (ÜAK) toplantısında emeği geçenlere teşekkür etti.SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, Süleyman Demirel Üniversitesi ev sahipliğinde, YÖK Başkanı, Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinin rektörleri, Üniversitelerarası Kurul (ÜAK) temsilcileri ve çok sayıda akademisyenin katılımıyla gerçekleştirilen “216. Üniversitelerarası Kurul Toplantısı”nda emeği geçenlere teşekkür etti.

Başarıların paylaşıldıkça artacağına inanan SDÜ yönetimi ilk olarak Rektörlük Toplantı Salonu’nda Kurumsal İletişim Merkezi çalışanlarıyla buluştu.

Üniversitelerarası Kurul Toplantısının hem üniversitemiz hem de şehrimizin tanıtılması açısından gayet verimli geçtiğini belirten ÜAK Dönem Başkanı Prof. Dr. Hasan İbicioğlu: “Önemli olan hedefler belirleyip bu başarıları hep birlikte kutlamak, mutluluğa ve aydınlık yarınlara hep birlikte koşmak.” dedi.

SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu daha sonra da Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde düzenlenen bir törende idari personelle buluştu.

İbicioğlu törende yaptığı konuşmada, başarıların ödüllendirilmesi gerektiğine duyduğu inancı dile getirerek iyi oyunların, doğru kurallar ve kaliteli oyuncularla oynandığını, SDÜ’den beklenen performansın yerine getirilmesi ve başarısında sistemin yanı sıra oyuncuların büyük öneme sahip olduğunu söyledi.

Rektör İbicioğlu konuşmasının devamında hayatın paylaşınca güzel olduğunu vurgulayarak, “Bu üniversitede, hepimiz bir aileyiz. Birbirimize destek oldukça, başkalarını mutlu edebildiğimiz oranda mutlu olabiliyoruz. Bizim için herkes aynı oranda önemli. Üniversitelerarası Kurul Toplantısında göstermiş olduğunuz olağanüstü başarıdan, fedakar ve özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.”dedi.