Or'a anlamlı ziyaret

11. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları kapsamında düzenlenen gösteriler için Isparta’ya gelen öğrenciler ve öğretmenleri İl Emniyet Müdürü Mehmet OR’u makamında ziyaret ettiler.11. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları kapsamında 02 Haziran 2013 Pazar günü düzenlenen gösteri için Isparta’ya gelen, farklı ülkelerdeki Türk Okullarında okuyan öğrenciler ve öğretmenleri İl Emniyet Müdürü Mehmet OR’ u makamında ziyaret ettiler. OR, ilimize Türkçe […]

11. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları kapsamında düzenlenen gösteriler için Isparta’ya gelen öğrenciler ve öğretmenleri İl Emniyet Müdürü Mehmet OR’u makamında ziyaret ettiler.11. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları kapsamında 02 Haziran 2013 Pazar günü düzenlenen gösteri için Isparta’ya gelen, farklı ülkelerdeki Türk Okullarında okuyan öğrenciler ve öğretmenleri İl Emniyet Müdürü Mehmet OR’ u makamında ziyaret ettiler.

OR, ilimize Türkçe Olimpiyatları kapsamında gelen öğrencilerle sohbet etti, Türkçeyi kendi ana dilleri gibi sahiplenerek büyük bir gayretle öğrenen gençler ise Türkçe Şiir ve Şarkılar okudular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren OR ‘’Sizler gelecekte ülkelerinizin bürokratları, akademisyenleri, iş adamları olacaksınız. Bu birliktelik gelecek yıllarda ülkelerimiz arasında birlik, beraberlik ve işbirliğini ileri seviyeye taşıyacaktır’’ dedi.

Günün anısına öğrencilere ve öğretmenlerine hediyeler veren OR, misafirleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Exit mobile version