Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Önemli olan vatandır !

AZİZ TÜRK MİLLETİ !…

AZİZ TÜRK MİLLETİ !…
ÖNEMLİ OLAN VATANDIR; GERİSİ TEFERRUAT

Öncelikle duyarlı ve vatanını seven her Türk vatandaşı sandığa giderek oyunu kullanmalıdır. 1 Kasım seçimi sonrasında asıl siyaset o zaman yürütülecek.

Geldiğimiz günleri ve yarınlarımızı, geleceğimizi ve dönen bölücü siyaseti İyi okumak, Milli birlik ve beraberlik ve en önemlisi de vatanın bölünmez bütünlüğünü ve şer odaklarından kurtulmasını, ayak oyunlarının bertaraf edilmesini sağlayacak mühim kararları almakla mümkün olacaktır.

Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara hangi partiden olursanız olun gözünüzü kapatmayın, 3 maymunu oynamayın, günlük ve kişisel çıkarlar için ülkenin çıkarlarını gözden çıkartmayın. Rızk Allah’tandır. Kaybedilen ekmek bulunur, aş bulunur, iş bulunur ama vatan bir daha asla bulunmaz. Çünkü bizler geldik gidiyoruz ama geleceğimiz, çocuklarımız ve torunlarımız için bölünmemiş, bitirilmemiş, yok edilmemiş cennet vatanı düşünerek buna göre karar vermemiz gerekir.

Zamanı geldiğinde yani zamanında ve zemininde kararlılıkla hayırlı işlere evet, hayırsız işlere hayır diyen bir politika izlemek şarttır.

Bazı durumlarda ehven-i şer diyerek duruma göre siyaset gütmek bu ülkenin menfaatinedir. Dün dünde kaldı, bugünü hallederiz, yarınlarımıza, ufuklarımıza umutla bakacağımız günlerimize birlik, dirlik, beraberlik ile sarılalım.

Nice Demoktarik Cumhuriyet’li yıllara, nice Demokratik Cumhuriyet’li 100 yıllara. Allah birliğimizi, dirliğimizi ve bütünlüğümüzü bozacaklara, bölücü nifaklara fırsat vermesin.

Secattin Büyükdavraz-Hedef Basın Yayın ve İnternet Medya Grubu.-GAZETE32