Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Cengiz Çetin

ÖLÜM CADDESİ

Ispartanın Yüz Karası Ölüm Makinesi Haline Gelen 142. Cadde Şu anda Geliş Gidiş trafik akışını yapan lanet bir yol haline geldi. Karayolları tarafından bir türlü bitirilemeyen bu yolda geçtiğimiz hafta iki kişi ölüverdi, 8 kaza ve yaralılar.. Daha önce de bu kavşakta (BİM) Osmaniye Valisinin eniştesi trafik kazasında ölmüştü. Anadolu liseleri öğrencilerinin geçtiği bu yerde apartlar, öğrenci yurtları, yüzlerce talebe.. Trafik lambaları ne zaman konacak? Yaya geçit işaretleri asfalt üzerindeki karşıdan karşıya yaya vatandaşların belirlenen yerleri ne zaman görülecek? Burası Ispartanın içinde bir yer mi?

Alternatifi ben köşemde belki 40 defa yazdım. Böyle işler yapılırken Sav kasabası üzerinden Aliköy altlarından doğuya ve kuzeye gidecek tırlar, kamyonlar bu riskli yola girmesinler. Üniversitenin yolu kazaların adresidir diye meclis üyeleri basbas bağırdılar. 65. öğrenci, tıp fakültesi hastaları ve şehirler arası otobüsler buradan çalışıyor.

Siz halen daha çevre yolunu yapmayacak mısınız? Türkiyede iki yerde çevre yolu yok. Biri Ispartada diğeri Şırnak. Ben bu konuyu yeni Valimiz Vahdettin ÖZKAN’a söyledim. Uzun uzun anlattım. İnternete girin bakın göreceksiniz. Geçtiğimiz günlerde 16 yaşındaki sürücü 76 yaşındaki ihtiyar kadına vurarak öldürüyor. Burası yaşanabilir Isparta mı? Güller diyarı huzur ve refahın olduğu bir yer mi? Yoksa ilim şehri memleket mi? Bir üst geçit yapamazmısınız? Reklam için yapıyorsunuz da Allah için yapamaz mısınız? Vesselam.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER