Nuhoğlu’na Eğirdir’de sevgi seli

Milliyetçi Hareket Partisi Isparta Milletvekili A. Adayı A. Ziya Nuhoğlu, Eğirdir MHP İl Teşkilatını ve Ülkü Ocakları’nı ziyaretinin ardından, esnafları tek tek gezerek sorunları dinledi. 7 Haziran seçimlerinde tek başına iktidarı hedefleyen Milliyetçi Hareket Partisi’nde Isparta Milletvekili A. Adayı A. Ziya Nuhoğlu, çalışmalarına gece gündüz devam ediyor. MHP Eğirdir İlçe Teşkilatını ve Ülkü Ocakları’nı ziyaret […]

Milliyetçi Hareket Partisi Isparta Milletvekili A. Adayı A. Ziya Nuhoğlu, Eğirdir MHP İl Teşkilatını ve Ülkü Ocakları’nı ziyaretinin ardından, esnafları tek tek gezerek sorunları dinledi.

7 Haziran seçimlerinde tek başına iktidarı hedefleyen Milliyetçi Hareket Partisi’nde Isparta Milletvekili A. Adayı A. Ziya Nuhoğlu, çalışmalarına gece gündüz devam ediyor. MHP Eğirdir İlçe Teşkilatını ve Ülkü Ocakları’nı ziyaret eden Nuhoğlu, üyelerin hayır dualarını aldı.

Teşkilatları ziyaretinin ardından  esnafları tek tek gezen Nuhoğlu, esnafın sıkıntılarını dinleyip, Milliyetçi Hareket’in projelerini anlattı. Esnaflar ise, 7 Haziran seçimlerinde MHP’ye oy verecekleri sözünü verdi. Nuhoğlu’nu ziyaretinde MHP Merkez İlçe Başkanı Vedat Yılmaz da yalnız bırakmadı.

AKP’nin 13 yıllık iktidarında esnafların büyük zorluklarla baş etmek zorunda kaldığına dikkat çeken Nuhoğlu, “Esnaf kesimi mali ve finansal politikaların yeteri olmaması sebebiyle sürekli kan kaybetmektedir. Esnafımız ülkenin orta direği olma vasfını kaybetmekte, alt gelir dilimine hızla kayarak yoksullaşmakta, kazancı evini geçindirmeye yetmemektedir.

Bu süreç esnaf ve sanatkar kesiminin sayısal büyüklüğü dikkate alındığında, ülkemiz için hem ekonomik hem de toplumsal açıdan büyük tehlike oluşturmaktadır. Yine AKP iktidarıyla birlikte mahallelerde türeyen ve türetilen cep marketler, küçük esnafımızın kepenk kapatmasına neden oluyor. Ama 7 Haziran’dan sonra MHP iktidarı ile esnaflarımız rahat bir nefes alacaktır” diye konuştu.

Exit mobile version