Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Müminler için en güzel örnek, sevgili Peygamberimizdir”

Ak Parti Isparta Kadın

Ak Parti Isparta Kadın Kolları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebeti ile Öğretmenevinde saat : 13:30’da bir program düzenledi.

Kadın Kollarının düzenlediği toplantıya AK Parti İl Başkanı Osman Zabun,Ak Parti milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç, Recep Özel, Belediye Başkan adayı Nuri Uzaktaş, Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak’ta katıldı. Kadın Kollarının yapmış olduğu programa İlçe Kadın kolları Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri çok sayıda misafirler de yerini aldı.

Programın açış konuşmasını yapan Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Tunçbilek, “Müminler için en güzel örnek, sevgili Peygamberimizdir. O, hanımlara karşı daima sevgi, saygı, hoşgörü ve anlayış göstermiş, bırakın dövmeyi; hanımlara karşı hiçbir zaman kaba davranmamış; hep güler yüzlü olmuştur. Dolayısıyla Peygamberimizin hanımlara karşı gösterdiği bu tavır, hepimiz için örnek olmalıdır.

Türkiye bugün önemli bir dönüm noktasındadır. Barış, huzur, güven ve istikrardan yana, elini taşın altına koymak isteyenler için önümüzde önemli bir fırsat vardır. Emek, sabır ve cesaret isteyen bu yolun taşlarını yine bu ülkenin kadınları, bu ülkenin anneleri döşeyecektir. Bu yolu bozmaya çalışanlara ülkemiz kadınlarının ve annelerinin gücü, sabrı ve metaneti en güzel cevabı verecektir.

Attığımız adımların, uyguladığımız politikaların ülkemizin kadınlarının daha huzurlu, daha güvenli, daha müreffeh bir dünyada yaşamasına vesile olmasını temenni ediyorum. Peygamberimizin (Cennet annelerin ayakları altındadır) sözünün muhatabı olan ülkemizin ve tüm dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum” dedi.

Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun ve milletvekilleri Bilgiç ve Özel’de yaptıkları kısa konuşmalarında tüm kadınların kadınlar gününü kutladı.

Son yıllarda ciddi boyutlara ulaşan aile içi şiddet ,çocuğa şiddet ,boşanma olayları noktasındaki tek eksikliğin iletişim eksikliği olduğunu dile getiren Psikolog Şule Tola, aile içi iletişimin önemi hakkında geniş bilgi verdi.

Ayrıca Kamu Hastaneleri Birliği Isparta İl Genel Sekreterliğinin ” Ruhumuza sağlık “projesi kapsamında gelen tüm davetleri değerlendireceklerini ifade etti.