Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Motosiklet Festivali Eğirdir’e hareketlilik kazandırdı

Eğirdir Belediyesi tarafından bu

Eğirdir Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Uluslararası Motorsiklet Festivali, hafta sonu Eğirdir’e hareketlilik kazandırdı.

Eğirdir Belediyesi ve Isparta Kulüpler Birliği işbirliği ile bu yıl üçüncüsü düzenlenen Eğirdir 3.Uluslararası Motosiklet Festivali için motorcular Sakin Şehir Eğirdir’e akın etti. Yaklaşık 300 motorcunun katıldığı festivale kayıt yaptırıp çekilişe katılmaya hak kazanan kişi sayısı 520 olarak açıklandı.

Festival kapsamında motorcular, bölgenin önemli turizm merkezlerine ziyaretlerde bulundular, Aksu Zindan Mağarasına sürüş gerçekleştiren motorcular, Akpınar Seyir Tepesine ve Isparta’ya toplu halde sürüş gerçekleştirdiler ve Keçiborlu Kuyucak’daki lavanta bahçelerine ziyarette bulunarak fotoğraf çekildiler.

Saat 17.00 ile1 9.00 arası çeşitli yarışlar yapan motorcular, gönüllerince eğlendikten sonra akşamında grupların konserleriyle eğlencenin doruklarına ulaştılar.

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden gelen motorcular, Eğirdir’e hayran kaldıklarını ve her yıl fırsat yaratıp festivale katılmak için ellerinden geleni yaptıklarını dile getirdiler. Harika bir doğaya sahip olan Eğirdir’de olmaktan ve festivale katılmaktan dolayı mutluluklarını belirten motorcular, emeği geçen herkese teşekkür ettiler.
Belediye Başkanı Ömer Şengöl, festivale katılan herkese teşekkür ederek, “Memleketlerinize geri döndüğünüzde Eğirdir’imizi en iyi şekilde tanıtacağınızdan şüphemiz yok. Umarım sizleri iyi bir şekilde misafir etmişizdir. Festivalimizin bu yıl 3.sünü düzenledik ama bundan sonra da en iyi şekilde devam edecektir. Festivalin düzenlenmesinde emeği geçen katılan, hazırlayan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.