Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Model oluşturduk

Ülkücü İşçiler Derneği Genel

Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkanı Hakan Kandemir ve yöneticiler, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. Genel Başkan Kandemir ile birlikte ziyarete Ülkücü İşçiler Derneği Batı Akdeniz Bölge Başkanı Süleyman Gün, Isparta Şube Başkanı Mehmet Özçelik, Antalya Kadın Kolları Başkanı Nihal Yüksel, MHP İl Başkanı İsa Yalçın ve yöneticiler katıldı.

Isparta Belediyesi’nin Türkiye’nin en başarılı belediyeleri arasında yer aldığını söyleyen Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkanı Hakan Kandemir, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a çalışmalarında başarı dileklerini iletti.

Yaklaşan seçimlerin Isparta’ya ve Türkiye’ye hayırlı olması temennisinde bulunan Genel Başkan Kandemir, “Isparta Belediyesi Türkiye’nin en başarılı belediyeleri arasındadır. Başkanımızın, belediye başkanlığı sürecindeki çalışmalarının devamını diliyoruz. Seçimlerin hayırlı sonuçlara vesile olmasını diliyoruz” dedi.

Ziyarete katılan MHP İl Başkanı İsa Yalçın da, ülkenin her yerinin kendileri açısından büyük önem taşıdığını söyledi. Isparta’nın Türkiye’de örnek bir il haline geldiğini kaydeden İl Başkanı İsa Yalçın, “MHP’li belediye olarak model oluşturduk” şeklinde konuştu. Seçimleri kazanacaklarını ve milletin 30 Mart’tan sonrada hak ettiği şekilde hizmet almaya devam edeceğini belirten Yalçın, “30 Mart’ın ülkemiz içinde milat olmasını diliyoruz” görüşlerinde bulundu.

Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkanı Hakan Kandemir ve ekibinin kendisini ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, derneğin çalışmalarını yakından takip ettiğini dile getirdi. Dernek ile ortak beraberliklerinin Isparta’ya ve ülkeye hizmet olduğundan bahseden Başkan Günaydın, Türkiye’nin artık çalışması gerektiğini dile getirerek, “Çalışan ve üreten toplumlar daima ileriye gider ve kalkınmayı yakalar” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, misafirlerine çeşitli hediyeler takdim etti.