Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kütüphanelerimiz yeni eğitim-öğretim yılına hazır

2019-2020 eğitim-öğretim yılının başlaması

2019-2020 eğitim-öğretim yılının başlaması sebebiyle başta Halil Hamit Paşa İl Halk Kütüphanesi olmak üzere ilçe kütüphane sorumluları ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde bir toplantı düzenlendi.

Toplantıda kitap okuma alışkanlığının artırılması, yeni gelen kitap koleksiyonlarının okuyuculara tanıtılması, ilçenin saklı kalmış değerlerinin tanıtılması, kültürel etkinlikler kapsamında; masal okuma, resim sergileri, film gösterimleri gibi etkinliklerinin yapılması kararlaştırıldı.

Kütüphane ve Yayımlar Genel Müdürlüğü tarafından Kütüphanelerimize gönderilen yeni kitaplarokuyucularımıza sunulmak üzere raflarda yerini aldı.

Ayrıca, Kütüphane ve Yayımlar Genel Müdürlüğü “Nobel Edebiyat Ödüllü Yazarlar Köşesi” Projesi kapsamında oluşturulan, 502 adet kitap “Nobel Ödüllü Kitaplar” rafında okuyucuların hizmetine sunuldu.

Kütüphane ve Yayımlar Genel Müdürlüğümüzce okuma alışkanlığının kazanılmasını ve kullanıcı sayısının artırılması amacıyla Merkez Çocuk Kütüphanesine ve ilçelerdeki kütüphanelerimizin çocuk bölümlerine kullanıcılarımıza sunulmak üzere oyun sandığı gönderildi.