Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kolukırık taraftarlarla buluştu

AK Parti Isparta Belediye

AK Parti Isparta Belediye Başkan Aday Adayı Suat Kolukırık geçtiğimiz gün Ispartaspor taraftarları ile bir araya geldi.
Ispartaspor taraftarları ile bir araya gelen Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Suat Kolukırık “Şehrimizdeki bütün aktörlerinde spora destek çıkmasında olumlu bir teveccüh oluşacağına inanıyorum. Zaman zaman kulağıma şunlar geliyor “ hocam madalya almış sporcularımız var ama yeterli ödüllendirilme yapılmıyor” diye. Bakın bir şehir insanlarına huzur vermeli, ikinci sırada güven vermeli, üçüncü sırada zenginlik üretmeli. Eğer bir şehir kendi içerisinde yaşayan canlıya başarılı insana güzel ortam sağlayamıyorsa siz o insanları burada tutamazsınız. Buradaki nitelikli nüfus başka yere gider. İnsan merkezli siyaset yapmak insan merkezli fikir üretmek ve insan merkezli politika yapmak son derece önemli” diye konuştu.

Isparta’nın spor alanında gelişimini sağlamanın önemli olduğunu belirten Kolukırık “Gelmiş olduğumuz noktada sportif alanda bir antrenman alanı olarak bu şehri kurgulayabilir. Bunu 7. 8. Sektör olarak da yapabiliriz. Eğer siz böyle birliğinizi ve beraberliğinizi devam ettirdiğiniz sürece karşınızda bir muhattap mutlaka bulacaksınız” dedi.

Kendisinin de bir Ispartaspor sevdalısı olduğunu söyleyen Kolukırık “Hem aday adayı olarak hem de Ispartaspor sevdası olarak düşünelim. Ben o stadyumda çekirdek çitleyip çok maç izlediğimi biliyorum. Özellikle 3 yıl önceki Ispartasporun performansını düşününce öyle bir Ispartasporu görmeyi herkes gibi istiyorum. Finansal sorunlarınıza neler yapabiliriz bunu tartışmak için bir çalıştay toplanabilir bu çalıştay sonucunda sorunlarımıza ilişkin çözüm önerileri ortaya konabilir” şeklinde konuştu.

Aynı şehirde yaşamanın çok yönlü sorumlulukları olduğunu dile getiren Suat Kolukırık “Biz aynı şehirde yaşıyoruz, şehirde merhameti üretmek sevgiyi üretmek son derece önemli bu yüzden Isparta’yı sevgi ve kardeşlik üzerine kurabilirsek ve bunu da spor aracılığı ile sağlayabilirsek bu bizler için daha kıymetli olacaktır” dedi.