Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kipa’da okul çantası, çanta dahil 19,99 TL’ye doluyor

Türkiye’nin önde gelen perakende zinciri Kipa, miniklerin okul heyecanını paylaşıyor, çantalardan okul kıyafetlerine en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla satışa sunuyor.

Türkiye'nin önde gelen perakende

Türkiye’nin önde gelen perakende zinciri Kipa, miniklerin okul heyecanını paylaşıyor, çantalardan okul kıyafetlerine en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla satışa sunuyor. Kipa AVM’ler ve Aile Kulüpleri ise yeni eğitim-öğretim yılını birbirinden renkli etkinliklerle karşılıyor.

Okullar açılıyor, perakende zinciri Kipa öğrencilerin ihtiyaç duyduğu en kaliteli ürünleri aile bütçesini sarsmayacak fiyatlarla müşterilerine sunuyor. Türkiye’nin dört bir yanındaki Kipa mağazalarında, kırtasiye malzemeleriyle dolu okul çantaları, yalnızca 19,99 TL’lik fiyattan satılıyor.

Çeşit çeşit defter ve kalemler, boyama malzemeleri, yapıştırıcılar, mataralar ve beslenme çantaları gibi çocukların okulda sıkça ihtiyaç duyduğu ürünler de 0,29 TL’den başlayan fiyatlardan müşterilere sunuluyor.

Yeni öğretim yılının olmazsa olmazlarından şık ve kaliteli okul kıyafetleri de, Kipa mağazalarındaki tekstil reyonlarında öğrencileri ve ailelerini bekliyor. Polo tişörtler ve okul gömlekleri 9,90, okul pantolonları 12,90 ve keten ayakkabılar 15,90 TL’den başlayan fiyatlardan öğrencilerle buluşuyor.

Kipa’nın Türkiye genelindeki 16 AVM’sinde gerçekleşen “Harca Kazan Kampanyası” ile ise, 150 TL harcayanlar 10 TL’lik hediye çeki kazanıyor. Stoklarla sınırlı olan kampanya, 10 Eylül tarihinde başlıyor.