Isparta Yahya Kemal Beyatlı Ortaokulu’nda bir öğrenci, arkadaşlarıyla teneffüse çıktığı anda geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
Alınan bilgiye göre, olay bugün saat 15.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, dersten sonra arkadaşlarıyla birlikte teneffüse çıktığı belirtilen 7.sınıf öğrencisi Fatih Tunçbilek, bir anda rahatsızlanarak kalp krizi geçirdi.
Daha sonra durumun haber verilmesiyle birlikte 112 Sağlık Ekipleri olay yerine geldiler. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan 7.sınıf öğrencisi, daha sonra Isparta Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı.
Tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği belirtilen 7.sınıf öğrencisi çocuk, daha sonra Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.
Yapılan incelemelerde, Fatih Tunçbilek’in kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.
Tunçbilek’in cenazesi Eğirdir ilçesine bağlı Gökçehöyük köyünde öğle namazına müteakip kılınan namazın ardından defnedildi.
ISPARTA
1 gün önceISPARTA
2 gün önceISPARTA
2 gün önceISPARTA
2 gün önceISPARTA
2 gün önceISPARTA
2 gün önceISPARTA
3 gün önceISPARTA
3 gün önceISPARTA
3 gün önceISPARTA
3 gün önceISPARTA
4 gün önceISPARTA
5 gün önce
Merkez Mustafa Gürkan Anadolu Lisesi öğretmenleri adına Fatih’e Allah’tan rahmet ailesine, öğretmenlerine ve arkadaşlarına sabır dileriz.