Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kahve Molası Iyaş’ta

Iyaş Alışveriş Merkezinin yeni

Iyaş Alışveriş Merkezinin yeni mola durağı Kahve Dükkanı kepenklerini açtı. Çeşitli aromaların leziz kahve ile birleştiği Kahve Dükkanı bol seçenekleri ile Iyaş Alışveriş Merkezi önünde verilen kokteyl ve dualar eşliğinde açılışını yaptı. Açılışa Iyaş Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Bahcıvan, Iyaş AVM Genel Müdürü Adem Demiralay, Iyaşpark AVM Genel Müdürü Celalettin Çalış, basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı. Iyaş Genel Müdürü Adem Demiralay yaptığı konuşmada Isparta’da böyle bir yerin ilk olduğunu, halkımızın da yeniliklere açık olması nedeniyle Iyaş AVM’de Kahve Dükkanı’nın yer almasının güzel olduğunu dile getirirken, “Türk kahvesinin lezzetini tam olarak alabildiğimiz bu yeni firmamızın hayırlı, uğurlu olmasını dileriz” dedi.

Firma işletmecisi Burcu Neğiş “Kahve Dükkanı’nı ilk olarak Adana’da görmüştüm. Böyle bir yerin Isparta’da da olması gerektiğini düşünerek burayı açmaya karar verdim. Isparta’da ilk olmak, buraya da Kahve Dükkanı’nı kazandırmak istedim. Firma merkezi de bu konuda oldukça fazla talep olmasına rağmen Iyaş bünyesinde olmamız sebebi ile bizi tercih etmiştir. Firmamız şimdilik al-götür konseptinde olacaktır. İlerleyen zamanlarda farklı konseptler de düşünüyoruz. Bizler kalitemize güveniyor ve bölge halkını 1TL’ye kaliteli ve bol çeşit kahve içmeye davet ediyoruz. Franchising olarak işleteceğimiz şubemiz Türkiye’de 64.şube olacak. Tüm halkımız için hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.” dedi.

Kahve Dükkanı Osmanlıdan günümüze uzanan Türk kültürünün vazgeçilmez taze öğütülmüş Türk kahvesi lezzetini Iyaş Alışveriş Merkezinde sizlerin beğenisine sunuyor. Türk kahvesi, orta kavrulmuş Türk kahvesi çeşitleriyle zevkinize uygun olarak içmenizi sağlar. Klasik Türk damak tadının dışında Hürrem, damla sakızlı, kakuleli, çikolatalı, karamelli, fındıklı, acıbademli, vanilyalı, naneli, mesir macunlu Türk kahvesi gibi aromalarla zenginleştirilmiş yeni lezzet çeşitleri bulunuyor. Kahve Dükkanı bunların dışında Yeşil kahve, Sıcak çikolata, salep, espresso, americano, mocha, gold classic gibi çeşitlerin tümünü 1 TL’ye sizlerin beğenisine sunuyor. Bütün bu sıcak grubun dışında soğuk içecek grubu da oldukça dikkat çekici. İtalyan sodası, Frappe, limonata, vandiss, çeşitleri ile soğuk içecek grubunda da iddialı. Bu farklı lezzetleri mutlaka denemelisiniz.