Kadına şiddet en çok Isparta’da

TBMM’de kurulan, kamuoyunda “Boşanma Komisyonu” olarak bilinen Aile Bütünlüğünün Korunmasını Araştırma Komisyonu’nun verilerine göre jandarma bölgesindeki yerleşim yerlerinde aile içi ve kadına karşı şiddet olayının en çok yaşandığı iller Giresun ve Isparta olarak kayıtlara geçti. Isparta ise geçtiğimiz günlerde Türkiye’nin en mutlu kenti olarak duyurulmuştu. Bu tezatlıkla ilgli, Isparta belediye başkanı Yusuf Ziya Günaydın Yeni […]

TBMM’de kurulan, kamuoyunda “Boşanma Komisyonu” olarak bilinen Aile Bütünlüğünün Korunmasını Araştırma Komisyonu’nun verilerine göre jandarma bölgesindeki yerleşim yerlerinde aile içi ve kadına karşı şiddet olayının en çok yaşandığı iller Giresun ve Isparta olarak kayıtlara geçti.

Isparta ise geçtiğimiz günlerde Türkiye’nin en mutlu kenti olarak duyurulmuştu. Bu tezatlıkla ilgli, Isparta belediye başkanı Yusuf Ziya Günaydın Yeni Yüzyıl’a konuştu.

Bizi yıpratmak istiyorlar

Günaydın “Bu tespitin maksatlı olduğuna inanıyorum. Hatta çamur atma adına yapıldığını düşünüyorum. Biz MHP’li ve başarılı bir belediyeyiz. Kişi başına 5 ağaç düşen örnek bir kentiz. Açıklamayı yapan AK Parti. Bu nedenle değerlendirmenin yıpratma amaçıyla maksatlı yapıldığını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Yeniyüzyıl

Exit mobile version