Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kaçıkoç ve Ayhan Başdeğirmen'e teşekkür etti

11 Mayıs’ta yapılacak olan

11 Mayıs’ta yapılacak olan Isparta TSO seçimlerinden sonra mevcut Başkan Hasan Hüseyin Kaçıkoç, Meclis Başkanı Bedri Ayhan ve daha birçok yönetici yeni dönemde görev almayacak.Yurt dışında bulunan Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç, Gazete32 muhabirine yaptığı açıklamada, bu göreve talip olan arkadaşlara söyleyeceği tek şey olduğunu belirterek, bunun hoş görülü olmaları, birbirlerini sevmeleri ve birlikte hareket etmeleri olduğunu söyledi.

Kaçıkoç kendisi ile birlikte bu yolda yürüyen herkese teşekkür ettiğini belirterek, ‘çalışma arkadaşlarımın kalbini kırmamaya özen gösterdim. Ancak bilmeyerek de olsa kalbini kırdığım kişiler varsa hepsinden haklarını helal etmelerini isterim’ dedi.

ITSO Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç, yol arkadaşı Şükrü Başdeğirmen için kendisi çok değerli bir arkadaşımız. Başarılı çalışmalarımızda onun emeği çok büyük. Ben sanayici kökenli bir aileden geldiğim için her şeyi ayrıntısı ile düşünürüm ve sonuca ulaşmak için elimden geleni yaparım. Yol arkadaşlarımı da yanıma alırken en ince ayrıntısına kadar düşündüm ve hep doğru kararlar aldım. Bu yüzden Başkan Yardımcımız Şükrü Başdeğirmen’e ve ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum dedi.

ITSO Meclis Başkanı Bedri Ayhan ise şu açıkalamarı yaptı : ‘Veda ederken birlik beraberlik içinde 8 yıl hizmetlerimizi devam ettirdiğimiz başta Hasan Hüseyin Kaçıkoç ve Şükrü Başdeğirmen olmak üzere dönemimizde ITSO’da yöneticilik ve meclis üyeliği yapmış tüm işadamlarına teşekkürü bir borç biliyorum.

Onların hepsi benim dostum ve iş arkadaşım. Isparta’ya hizmette hep aynı yolda yürüdük ve görevden ayrılsak da topluma hizmet devam edeceğiz.’