Iyaşpark AVM Regaib kandilini kutladı

Müslümanlar için rahmet ve bereket ayları olan mübarek üç ayların başlangıcı ve ilk kandilimizRegaib Kandili, Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezinde unutulmadı. Iyaşpark AVM bütün kandillerde olduğu gibi tüm ziyaretçilerinin kandilini, helva ve karanfil dağıtımı ile kutladı.Çiçek ve helva ikramından oldukça memnun kalan AVM ziyaretçileri bu tür anlamlı günleri hiçbir zaman unutmayan Iyaşpark AVM yetkililerine teşekkür […]

Müslümanlar için rahmet ve bereket ayları olan mübarek üç ayların başlangıcı ve ilk kandilimizRegaib Kandili, Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezinde unutulmadı.

Iyaşpark AVM bütün kandillerde olduğu gibi tüm ziyaretçilerinin kandilini, helva ve karanfil dağıtımı ile kutladı.Çiçek ve helva ikramından oldukça memnun kalan AVM ziyaretçileri bu tür anlamlı günleri hiçbir zaman unutmayan Iyaşpark AVM yetkililerine teşekkür ettiler.

Iyaşpark AVM yönetimi de yapılan duaların Allah katından geri çevrilmeyeceği müjdelenen bu mübarek gecede dualarda beraber olmak dileğiyle tüm halkımızın kandilini kutladı.

Exit mobile version