Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ispartaspor profesyonellere taş çıkarttı

Isparta’yı Bölgesel Amatör Lig’de

Isparta’yı Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek olan Ispartaspor, 3. lig ekiplerinden Elibol Sandıklıspor ile yaptığı hazırlık maçında adeta göz doldurdu. Pazar günü Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşma 17.30’da başladı. Maçın hakemliğini ise Elibol Sandıklıspor’un yardımcı hocası Turgut Kul üstlendi. Kul, verdiği kararlarla izleyenlerden tepki alırken Ispartaspor göstermiş olduğu performansla yeni sezonda başarı sinyalleri verdi. Recep Çelik yönetimindeki pembe yeşilliler sahaya; Fevzi, Ahmet, Mahmut, İrfan, Özkan, Mehmet, Samet, Salim, Emrah, Ali on biriyle çıktı.

Temsilcimiz, kısa süreli çalışma programıyla başarılı performans sergilerken eksiklerini de görmüş oldu.

İLK YARI ÇEKİŞMELİ GEÇTİ

Afyon takımlarından 3. ligde mücadele edecek Sandıklı Elibolspor Eğirdir’de iki etaplı kampın yanında 6 hazırlık maçı yaptı. Takım, geçtiğimiz Pazar günü ise temsilcimiz Ispartaspor ile yapılan maçta biri ofsayt tartışması ile toplamda 3 gol buldu. 30. dakikaya kadar net gol pozisyonuna giremeyen rakip takım, bu dakikada geliştirdiği atakla ilk golünü buldu. İlk yarıda kaleyi sık sık yoklayan Ispartaspor 41. dakikada kalesinde ikinci golü gördü. Ofsayt olduğu gerekçesiyle golü vermesine tepki gösteren Ispartaspor ve maçı ilk dakikadan itibaren gergin oynayan Afyon temsilcileri arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Özkan, Salim ve Samet’le gole çok yaklaşan pembe yeşilliler ilk yarıyı 2-0 mağlup kapattı.

İKİNCİ YARIDA GİZLİ GOLLER ATILDI

İkinciyi yarıya gelindiğinde oyuna; Kemal (Mahmut), Kubilay, (Mehmet), İbrahim Şen (Emrah), Refik (Salim), İbrahim Akıncı (Ali), Orkun (Samet) dahil oldu. Dakika 55’te pembe yeşilli ekibin kaleye gönderdiği topu ofsayt olarak değerlendirilirken, 66. dakikada İbrahim Şen’in vuruşu sonrasında topun çizgiyi geçmemesi gerekçesiyle skorda değişiklik olmadı. 68. dakikada misafir takımın 3. golü bulmasıyla skor tartışılır şekilde 3-0 sona erdi.

“SKORA DAYALI BİR MAÇ YAPILMADI”

Maç sonunda açıklamada bulunan Şevket Savlu, maçın eksikleri görmeye dayalı olduğunu söyleyerek; “ takımın genel durumunu görerek eksikliklerimizi görmeyi hedeflediğimiz bir maç yaptık. Üst ligden takımla bu yüzden karşı karşıya geldik. Genel anlamda benim bile beklediğimin üstünde bir performans sergiledik. Rakip kamplarıyla ve hazırlık maçlarıyla karşımıza çıkarken Ispartaspor kısa süreli çalışmayla çıktı sahaya. Buna rağmen formda olan ve geçtiğimiz sezonun mücadelesini kaybetmeyen bir Ispartaspor izledik. Skorun hiçbir şekilde önemi yok. BAL Ligi’ne ciddi şekilde hazırlanmamız sebebiyle profesyonel bir takım karşısında mücadele verdik. Biraz daha çalışmayla yeni sezonda iyi işler başaracak Ispartaspor haline geleceğiz” şeklinde konuştu.

Haber : Nihal CİVA