Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Isparta’nın ÇALIŞKAN kızı var

Son yapılan Türkiye Boks

Son yapılan Türkiye Boks Şampiyonası’nda tüm rakiplerini yenerek şampiyon olan Sema Çalışkan için IYAŞ’ta kutlama programı düzenlendi. Yapılan kutlama programında başarısından ötürü Sema Çalışkan’a diz üstü bilgisayar hediye edildi.IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol, Sema Çalışkan’ın Isparta’nın gururu olamaya devam ettiğini belirterek, her zaman destekçisi olacaklarının sözünü verdi. Milli Boksçu Sema Çalışkan da konuşmasında, şampiyonalara iyi hazırlandıklarını ve hedefinin dünya şampiyonu olmak olduğunu söyledi.

HER ZAMAN DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ

IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol, son yapılan Türkiye Boks Şampiyonası’nda şampiyon olan Sema Çalışkan’ın Isparta’yı gururlandırdığını belirterek, Sema Çalışkan’ın her zaman destekçisi olacaklarını söyledi.
Bahattin Şenol, “Sema kızımız Isparta’nın gururu olmaya devam ediyor. Bildiğiniz üzere Dünya Boks Şampiyonası’nda 3’ncü olmuştu. Şimdi ise son yapılan Türkiye Şampiyonası’nda Isparta’yı en iyi şekilde temsil ederek Türkiye Şampiyonu oldu. Böyle bir gururu bize yaşattığı için Sema kızımıza teşekkür ediyoruz. Artık önümüzde bir çok hedef var. Bu hedeflerin en başında olimpiyat şampiyonası var. Sema kızımız bundan sonra yapacağı çalışmalarla olimpiyat şampiyonasına katılacak. Biz Sema’dan çok ümitliyiz. Sema’yı dünya şampiyonu olarak görmek istiyoruz. Yaptığı çalışmalarla da dünya şampiyonu olacağına inanıyorum. Biz de IYAŞ Yönetim Kurulu olarak Sema’nın destekçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.

YENİ BİR SPOR KULÜBÜ KURACAĞIZ

Gençlik Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Isparta’nın spor alanında yükselişte olduğunu belirterek, boks branşı konusunda IYAŞ desteğiyle yeni bir spor kulübü kurulacağını söyledi.

İl Müdürü Gevrek, “Spor alanında Isparta gelişmeye devam ediyor. Bir çok spor branşında Isparta temsil ediliyor. Boks branşında Sema Çalışkan Isparta’yı gururlandırmaya devem ediyor. Biz de Gençlik Spor İl Müdürlüğü olarak IYAŞ destekli Isparta’ya boks alanında spor kulübü kuracağız. Bu konu ile ilgili Bahattin Bey bizi destekliyor” diye konuştu.

HEDEFLERİMİZ BÜYÜK

Türkiye Şampiyonu Sema Çalışkan’ın Antrenörü Melihşah Sarıca, yapılan şampiyonalara azim ve istekli bir şekilde hazırlandıklarını belirterek, bundan sonra ki şampiyonlarda da Isparta’yı gururlandırmak istediklerini söyledi.

Antrenör Sarıca, “Biz bizi destekleyen herkese sonsuz teşekkür ediyoruz. Sema ile çalışmaya 2 yıl önce başladık. 2 yılda yaptığımız çalışmaların meyvesini Türkiye Şampiyonlukları ve dünya 3’ncülüğü ile tescillemiş olduk. Şu anda da çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzde bir dünya şampiyonası var. Hedeflerimiz büyük. Ben inanıyorum ki hedeflerimize ulaşacağız” dedi.

HEDEFİM DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU

Milli Boksçu Sema Çalışkan, iyi bir kamp geçirdiklerini belirterek, hedefinin dünya şampiyonu olmak olduğunu söyledi.

Çalışkan, “Beni bu yolda destekleyen herkese teşekkür ederim. İyi bir kamp dönemi geçirdim. Bunun sonucunda da Türkiye Şampiyonu oldum. Bu benim için gurur verici bir olay. Isparta’yı en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyorum. Benimde hayallerim var. Bu hayalim dünya şampiyonu olmak. Bunun için çalışmalarımı sürdürüp dünya şampiyonu olacağım. İyi çalışıyoruz. Emeğimin karşılığını alacağım” dedi.