Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Isparta’nın avukat fabrikası E. Berber Hukuk bürosu

Isparta’nın tanınmış avukatlarından Erol

Isparta’nın tanınmış avukatlarından Erol Berber yetiştirdiği stajyer avukatlarla da Isparta’nın avukat fabrikasına benzetiliyor.Bugüne kadar 70’den fazla stajyer avukat yetiştiren Erol Berber, Afşin Bozkurt, Halil Evliya gibi birçok avukatın yetişmesine katkı sağlarken son stajyeri Merve Demiralay’ın cübbesini de dün Avukat evinde yapılan törenle giydirdi.

Isparta Barosunun en duayen avukatlarından olan Erol Berber adeta bir avukat fabrikası gibi çalışıyor. E. Berber Hukuk Bürosu kurulduğu günden bu yana 70’den fazla stajyer avukat yetiştirmiş. Berber’in yetiştirdiği avukatlar arasında Afşin Bozkurt, Halil Evliya gibi birçok tanınmış avukatta var. Berber’in en önemli öğrencilerinden biri ise oğlu Ömer Berber. Ceza hukukunda başarılı davaları ile tanınan Berber avukatlar arasında da Ağır Cezadaki başarıları ile tanınıyor. E. Berber Avukat Bürosunda stajyerliğini bitiren Av. Merve Demiralay Isparta Barosu Avukat evinde düzenlenen cübbe merasimi ile Avukatlık Andını içerek iş hayatına atıldı. Avukat Evinde düzenlenen törende Baro Başkanı Gökmen Gökmenoğlu genç avukata Avukatlık Andını okutturdu. Ardından Erol berber tarafından cübbesi giydirilen Demiralay’a Isparta’nın duayen avukatlarından Güngör Çakmakçı Avukatlık ruhsatını vererek tavsiyelerde bulundu. Av. Merve Demiralay’ın akrabalarının da bulunduğu törene amcası Isparta Genç İş Adamları Derneği (IGİAD) Başkanı ve Iyaş Mağazalar Müdürü Adem Demiralay’da katıldı.

Avukat Erol Berber iş hayatında da disiplini ile tanınıyor. Aldığı davaların tüm duruşmalarına katılmaya özen gösteren Berber’in bu özelliğini yanında staj gören avukatlara da aşıladığı belirtiliyor.

Zaman zaman siyaset sahnesinde de boy gösteren Avukat Erol Berber şehrin menfaatleri söz konusu olunca birincil göreviymiş gibi konu ile ilgilenerek kamuoyu oluşturmuş gerekli müdahaleyi gerek basın yolu ile gerekse bürokratlarla görüşerek çözmeye çalışmıştır. Doğruluk ilkelerinden ödün vermeyen Avukat Erol Berber Isparta’nın sahipleri sınıfında bulunmaktadır. Berber her yıl yayınlanan vergi rekortmenleri listesinde de üst sıralarda yer alan örnek bir vatandaştır. Avukat Erol Berber halen çeşitli sivil toplum kuruluşlarında çalışmalarına devam ediyor. Aydınlar Ocağı yönetim kurulunda da görev yapan Berber ülkesi ve şehrine duyduğu hassasiyetini çalışmaları ile göstermeye devam etmektedir.