Isparta
Isparta Milletvekili Yalım Halıcı Basın Bayramını kutladı

Basında sansürün kaldırılışının yıldönümü dolayısıyla her yıl 24 Temmuz’da kutlanan Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’ı Tuhafiyeciler Sitesindeki ofisinde ziyaret eden CHP Isparta Milletvekili Yalım Halıcı gazetecilerin gününü kutladı.
Gazetecilerin de hazır bulunduğu ziyarette 24 Temmuz tarihinin Basın açısından çok büyük önemi olduğunu belirten Halıcı, “Bu vesile ile gününüzü kutluyorum. Sizler çok özveriyle çalışıyorsunuz, mesleğiniz fedakarlığı gerektiriyor. Bu zorlu görevde hepinizi tebrik ediyorum, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.
Halıcı, basın mensuplarının sorularını da cevaplandırdı. CHP’de yaşanan iç karışıklığın biran evvel çözümlenmesini arzu ettiklerini belirten Halıcı, Isparta’nın sorunlarının çözümü noktasında da TBMM’de üzerine düşen görevi yerine getireceğini ifade etti.
ATABEY’DE OYUMUZU ÜÇE KATLADI
Bu arada Halıcı, geride kalan Milletvekili Genel Seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunurken Isparta’da partinin oylarını artırdıklarını, kendi memleketi olan Atabey’de daha önce 400 olan CHP’nin oyunu 1200’e çıkardıklarını kaydetti. Halıcı, şuan için yerel seçimle ilgili herhangi bir aday tespitlerinin bulunmadığını ondan önce kongre sürecini başarıyla sonlandırma gayreti içerisinde olduklarını ifade etti. Halıcı, yerel seçimle ilgili olarak da yaz döneminin bitişiyle birlikte hareketliliğin başlamasını beklediklerini ifade etti. Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’da ziyaretlerinden Milletvekili Halıcı’ya teşekkür etti.
Milletvekili Halıcı’nın ziyareti toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
Isparta
Kaza anı kamerada
Isparta’da faaliyet gösteren Göltaş Çimento fabrikasında meydana gelen kazada, geri manevra yapan forkliftin altında kalan işçi hayatını kaybetti. Kaza anı kameralara yansıdı.

Isparta’da faaliyet gösteren Göltaş Çimento fabrikasında meydana gelen kazada, geri manevra yapan forkliftin altında kalan işçi hayatını kaybetti. Kaza anı kameralara yansıdı.
Isparta
Isparta’da Bugün Vefat Edenler

28 Kasım 2023 Salı günü Isparta ve ilçelerinde vefat edenleri Gazete32 haberlerinde bulabilirsiniz.
MERVEGÜL YILMAZ
BAHÇELİ EVLER MAH.3003 SOK.NO.23/3
TERMİNAL CAMİİ
YENİCE MEZARLIĞI
28.11.2023 – Öğle Namazına Müteakiben
REMZİ KİLVAN
ZAFER MAH.4903 SOK.NO.4
AFYON / BAŞMAKÇI / YAKA KÖY CAMİİ
AFYON / BAŞMAKÇI / YAKA KÖY MEZARLIĞI
28.11.2023 – Öğle Namazına Müteakiben
ŞERİFE GÜRAĞAÇ
HİSAR MAH.3616 SOK.NO.40
GÜLCÜ CAMİİ
GÜLCÜ MEZARLIĞI
28.11.2023 – İkindi Namazına Müteakiben
KEZİBAN YALÇIN
SÜTÇÜLER
SÜTÇÜLER CAMİİ
SÜTÇÜLER MEZARLIĞI
28.11.2023 – Öğle Namazına Müteakiben
YAKUP İKİKAVAK
DOĞANCI MAH.128 CAD.NO.32
MEKKE EĞİTİM CAMİİ
DERE (ESKİ) MEZARLIĞI
28.11.2023 – Öğle Namazına Müteakiben
Isparta
Isparta’da fırtına etkili oldu

Isparta’da gece saatlerinde şiddetli fırtına nedeniyle bir çok ağaç yerinden söküldü. Fatih Mahallesi’nde ise devrilen ağaç yolun bir bölümünü kapattı.
Şehir merkezinde sağanak yağış zaman zaman etkili olurken, fırtına ile birlikte yağışlı hava da yayalara zor anlar yaşattı.
-
Isparta2 gün önce
Isparta’da Bugün Vefat Edenler
-
Isparta2 gün önce
Isparta 32 Spor mağlup dönüyor
-
Isparta2 gün önce
Isparta’da cinayet
-
Isparta2 gün önce
Isparta’da 2 ayrı kaza: 2 ölü
-
Isparta2 gün önce
Isparta’ya Şehit ateşi düştü
-
Isparta2 gün önce
Otomobil ters döndü
-
Isparta2 gün önce
Isparta’da sobadan 2 kişi zehirlendi
-
Isparta3 gün önce
Isparta’da Bugün Vefat Edenler