Bağlantıda Kalın

Isparta

Isparta marka bir şehir

Yayınlanma

,

Antalya Ticaret Borsası’nın düzenlediği Yöresel ve Geleneksel Ürünler Fuarı’nda ITSO’nun standını ziyaret eden TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Isparta ile ilgili övgü dolu sözler söyledi.

Antalya Ticaret Borsası’nın ev sahipliğinde düzenlenen 6. Yöresel ve Geleneksel Ürünler Fuarı (YÖREX) Antalya Expo Center’da açıldı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği´nin desteği ile düzenlenen fuarın açılışı büyük bir katılımla yapıldı. YÖREX Fuarında Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nın öncülüğünde, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Desteği ile Isparta Belediyesi, Keçiborlu, Yalvaç, Eğirdir ve Güneykent Belediyeleri ile Gülbirlik, Güneştepe, İhsan Akkuş, Firmaları ile El Ele Derneği ve Gülümse Kadın Kooperatifi stant açtılar.

Isparta’nın önemli değerlerinin tanıtıldığı stant ziyaretçi akınına uğradı. Isparta elmasından, gülüne, halısından, mermerine ekmeğinden gül lokumuna, kerevitinden, tahin helvasına kadar birçok ürünün sergilendiği stantta misafirleri ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Meclis Başkanı Osman Şahlan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Metin Çelik, Salih Sarıkaya, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kabalak Meclis Üyesi Mehmet Güneştepe, ITSO Genel Sekreteri Nihal İspir Demirgil, Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar ile yönetim kurulu üyeleri ve Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Sırrı Özen ağırladı.

Reklam

Isparta standını Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu protokol üyeleri ziyaret etti. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve beraberindekilere,Isparta’nın marka değeri taşıyan gül lokumu, elma, çıtır elma, tahin helvası ikram edildi.

Stantı ziyaretinde konuşan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Isparta ile ilgili övgü dolu sözler söyledi. Isparta’nın markalaşma konusunda önemli adımlar attığına dikkat çeken TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ITSO Başkanı Başdeğirmen’i çalışmalarından dolayı kutladı. Hisarcıklıoğlu, “Isparta bizim gülüyle elmasıyla Türkiye’de ve Dünyada marka bir şehir Isparta ve Ispartalı ile gurur duyuyoruz. Rahmetli Cumhurbaşkanımızın Süleyman Demirel’in memleketi kendisinin sanayiye ticarete önemli katkıları var. Bende himaye ettiği bir kuruluşun başkanı olarak kendisini rahmetle anıyorum. Sayın Şükrü Başdeğirmen ve ekibini de çalışmalarından dolayı kutluyor ve kendilerine teşekkür ediyorum.“

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çavuşoğlu da “Isparta 9. Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel’in memleketi, kendisini rahmetle anıyoruz. Gülden yapılan ürünleriyle, elmasıyla, halısıyla güzel insanları ile Türkiye’nin en güzide şehirlerinden biri. “dedi.

Reklam

ITSO Başkanı Başdeğirmen, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve standı ziyaret eden misafirlere Ticaret ve Sanayi Odası olarak Isparta’nın değerlerinin markalaştırılması yönündeki çalışmalarını anlattı. Isparta’nın birçok marka değerinin varlığından bahseden Başdeğirmen, patent alma konusunda da çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. ITSO Başkanı Başdeğirmen, desteklerinden dolayı BAKA Başkanı Vali Vahdettin Özkan ve BAKA Yönetim Kurulu’na teşekkür etti.
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Isparta ekmeğini AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çavuşoğlu’na hediye etti.

Okumaya Devam Et
Reklam
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Isparta

Isparta’da Bugün Vefat Edenler

Yayınlanma

,

Yazar:

3 Aralık 2023 Pazar günü Isparta ve ilçelerinde vefat edenleri Gazete32 haberlerinde bulabilirsiniz.

HAVVANA YAVUZ
H.SULTAN MAH.3412 SOK.NO:26
H.SULTAN CAMİİ
ASRİ MEZARLIK
03.12.2023 – Öğle Namazına Müteakiben

MEHMET KENCER
KEÇİBORLU / AYDOĞMUŞ KÖYÜ
KEÇİBORLU / AYDOĞMUŞ KÖY CAMİİ
KEÇİBORLU / AYDOĞMUŞ KÖY MEZARLIĞI
03.12.2023 – Öğle Namazına Müteakiben

Reklam

BEBEK ŞAKAR
HATAY
H.SULTAN MEZARLIĞI
H.SULTAN MEZARLIĞI
03.12.2023 – Öğle Namazına Müteakiben

Okumaya Devam Et

Isparta

Tural, İYİ Parti’den Aday Adaylığını resmen açıkladı

Yayınlanma

,

Yazar:

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığından aday adaylığı dolayısıyla istifa eden Ahmet Tural, 31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimler için İyi Parti’den Isparta Belediye Başkan Aday Adaylığını resmen açıkladı. Çok kalabalık bir topluluk ile parti binasına kadar yürüyen ve salona sığmadıkları için açıklamasını parti binası önünde yapan Tural, “Isparta’ya gönül veren biri olarak Isparta’ya hizmet aşkıyla doluyuz. Bu şehre gönül veren bir kardeşiniz olarak, şehrime değer katan, denge sağlayan bir hizmet anlayışını, İYİ belediyecilik ile buluşturmak istiyoruz” dedi.

Birlik binası önünde toplanan ailesi, oda, kooperatif başkanları yönetim denetim kurulu üyeleri ve vatandaşla birlikte yoğun bir kalabalık eşliğinde İyi Partiye yürüyerek gelen Ahmet Tural, parti yönetimi tarafından karşılandı. Tural, parti yöneticilerine çiçek takdim etti. Ardından aday adaylığı müracaatını yaptı. Tural’a Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Börekçi İyi Parti rozetini taktı.

KALABALIK PARTİ BİNASINA SIĞMADI

Reklam

Coşkulu kalabalığın parti binasına sığmaması nedeniyle Ahmet Tural, aday adaylığı açıklamasını parti binası önünde yaptı. İyi Parti İl Başkanı İbrahim Tekeli “Öncelikle hepiniz hoş geldiniz.

Bildiğiniz üzere Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız Sayın Ahmet Tural’ın Belediye Başkan Aday Adaylık başvurusunu aldık. Hayırlı olsun, kendisine teşekkür ediyoruz. Belediye Başkanı Aday Adaylığı sayısının artması, partimizin ne kadar cazibe merkezi haline geldiğinin göstergesidir. Bu da bize mutluluk veriyor. İnşallah 31 Mart’ta büyük zafer elde ederek Isparta’yı İYİ Belediyecilikle tanıştıracağız. Tekrardan hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. İyi Parti Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Tural, Isparta’yı İyi Parti Belediyeciliğiyle buluşturacaklarını belirterek “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in Cesurlar Hareketinden ilham alarak, ‘Sevdamız Isparta için yapacaklarımız var’ diyerek Isparta’yı İYİ Parti belediyeciliğiyle buluşturma gayesiyle ilk adımımızı bugün atmanın coşku ve heyecanını hep birlikte yaşamaktayız. Yaklaşan 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde partimizden Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusu için sizlerin huzurundayım. Bizler İYİ’ler olarak, seçimlerde ilimizde, ilçelerimizde ve beldelerimizde çok büyük başarılara imza atacağımıza inancımız tamdır. Isparta’ya gönül veren biri olarak Isparta’ya hizmet aşkıyla doluyuz. 30 yıllık idarecilik tecrübemizden edindiğimiz bilgi birikimiyle Ispartamızı ayağa kaldıran, güzellikleri teşvik edecek iyi düşünceler ve projelerimizle insana, doğaya saygılı İYİ Belediyeciliği Ispartamıza yansıtmak istiyoruz” dedi.

DERDİMİZ DE SEVDAMIZ DA ISPARTA

Reklam

‘Derdimiz de sevdamız da Isparta’ diyen İyi Parti Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Tural “Bu şehre gönül veren bir kardeşiniz olarak, şehrime değer katan, denge sağlayan bir hizmet anlayışını, İYİ belediyecilik ile buluşturmak istiyoruz. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin inşallah. Belediye Başkanlığı aday adaylığı müracaatımda parti binamıza gelerek beni yalnız bırakmayan, aldığım her kararda yanımda olan, aile fertlerime, partimizin değerli teşkilatına, esnaflarımıza ve halkımıza sonsuz teşekkürlerimi sunarım. 31 Mart seçimlerinde Belediye Başkanlığı ve meclis üyelikleri için aday adayı olan tüm dava arkadaşlarıma da başarılar dilerken, derdini olmayanın sevdası olmaz bizim derdimizde sevdamızda Isparta temennisiyle hepinizi saygıyla muhabbetle selamlıyorum” dedi.

PARTİLİLERE KARANFİL DAĞITTI

Konuşması alkışlarla sık sık kesilen Tural, daha sonra partililere karanfil dağıttı. Tekrar parti binasına çıkan Tural, burada parti yöneticileriyle bir süre sohbet ettikten sonra esnafı ziyaret ederek, bereketli kazançlar temennisinde bulundu.

Reklam
Okumaya Devam Et

Isparta

Isparta’da Bugün Vefat Edenler

Yayınlanma

,

Yazar:

2 Aralık 2023 Cumartesi günü Isparta ve ilçelerinde vefat edenleri Gazete32 haberlerinde bulabilirsiniz.

İSMAİL HAKKI ÇEKİRDEKÇİ
KEÇECİ MAH. 2323 SOK. USTAM VADİ SİT. C / BLOK K.3 NO.12
HALIKENT CAMİİ
H.SULTAN MEZARLIĞI
02.12.2023 – Öğle Namazına Müteakiben

ÜMMÜ GÜLSÜM ARLI
BURDUR / BUCAK
BUCAK CAMİİ
BUCAK MEZARLIĞI
02.12.2023 – Öğle Namazına Müteakiben

Reklam

CAVİT ÇİĞDEM
GÜLCÜ MAH.119 CAD.NO.123
GÜLCÜ CAMİİ
GÜLCÜ MEZARLIĞI
02.12.2023 – İkindi Namazına Müteakiben

ALİ YILDIZ
ATABEY / PEMBELİ KÖYÜ
ATABEY / PEMBELİ KÖY CAMİİ
ATABEY / PEMBELİ KÖY MEZARLIĞI
02.12.2023 – İkindi Namazına Müteakiben

Reklam
Okumaya Devam Et

Popüler