Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Isparta HEM Yıl Sonu Sergisi açıldı

Halk Eğitim Merkezi (HEM)

Halk Eğitim Merkezi (HEM) Yıl Sonu Sergisi ŞAİK Anadolu Lisesi Spor Salonunda açıldı. Vali Memduh Oğuz ve eşi Canan Oğuz başta olmak üzere; İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Ömer Uyan, İl Milli Eğitim Müdürü İlyas Can, okul müdürleri, halk eğitim merkezi çalışanları, kursiyerler ve vatandaşların katılımıyla açılan sergi 3 gün süreyle açık kalacak.Halkoyunları gösterisi ile başlayan sergi açılışında konuşan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Muhammed Emin Arseven, milli eğitimin amaçları doğrultusunda kültürümüzü yaşatarak, yetenekleri doğrultusunda beceri kazandırıp, çevresiyle ilişki kurabilen kursiyerler yetiştirmek amacıyla Isparta’nın her köşesine kurs açtıklarını söyledi.

Halk eğitim sergisinin ilim şehrine yaraşır bir sergi olduğunu belirten Vali Memduh Oğuz, emeği geçenlere teşekkür etti. Dantel örmenin, dikiş dikmenin oya işlemenin insanın ruhunu incelttiğini, insana bir incelik kazandırdığını belirten Vali Oğuz, kursiyerleri teşvik eden ailelere teşekkür etti.

Konuşmalardan sonra giyimden ebru sanatına, cam işlemeciliğinden ahşap oymacılığına kadar onlarca farklı dalda eserlerin bulunduğu serginin açılışı yapılarak hep birlikte gezildi.