Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Isparta Belediyesi çalışanları dualarıyla Türk Ordusunun yanında

Türkiye Kamu-Sen Isparta Şubesi,

Türkiye Kamu-Sen Isparta Şubesi, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK), Suriye’nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ’a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlattığı ‘Zeytin Dalı Harekâtı’na katılan Mehmetçiklerimize destek olmak amacıyla ülke genelinde olduğu gibi Isparta’da da tüm kurumlarda mesaiye saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Isparta Belediyesi önünde gerçekleştirilen program öncesinde Yasin’i Şerif, Fetih Suresi okundu, eller semaya açılarak Mehmetçik’e dualar edildi.

Isparta Belediyesi önünde gerçekleşen programa Türkiye Kamu-Sen Isparta İl Temsilcisi Ali Balaban ve sendikaya bağlı şube başkanları katıldı. Programda ilk olarak Isparta Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü ve Türk Yerel Hizmet Sen Isparta-Burdur Şubesi Başkanı Ahmet Kaya bir konuşma yaptı. Kaya, Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini kaydederek, “İçeride ve dışarıda hain terör milli birliğimizi yıkmaya, devletimizi zaafa uğratmaya, vatanımızı bölmeye çalışmaktadır.

Türkiye’yi terörle diz çöktürmeye çalışanlar her gün yeni bir oyun planlamaktadır. İşte bu kurulan kirli oyunları bozmak, terörün ve teröristin yuvalandığı yerde başını ezmek ve milli güvenliğimize yönelen tehlikeleri bertaraf etmek için şanlı Türk ordusu Afrin’e Zeytin Dalı Harekatı ile bir operasyon düzenlemiştir. Haklı ve meşru bu operasyona destek vermek Türk Milletinin her ferdinin bugün üzerine düşen bir görevdir. Türkiye’de teröristlere operasyon yapılınca akıllarına barış gelen vatan hainlerine karşıda, bu bizim açık bir cevabımız olacaktır.

Biz Isparta Belediyesi çalışanları ve Türkiye Kamu Sen olarak tüm varlığımız, ruhumuz ve dualarımızla ordumuzun yanındayız. Ekmek kavgasının önüne Türkiye sevdasını koyanlar olarak her zaman ve her şartta milletimizin ve devletimizin yanındayız. ‘Nereye?’ diye sorulunca ‘Kızılelma’ya, ‘Evdekilere mesajın ne?’ sorusuna ‘beklemesinler’, ‘Türkiye’ye bir mesaj ver’ denilince ‘bu vatanı bölemezler’ cevabını vererek, Türk milletinin olması gerektiği istikameti net çizen yiğitlere minnettarız. Onlar vatan ve millet için canlarını hiçe sayarken, bize düşen görev olarak dua etmektir. Onların da bizden beklediği budur. Bugün de buraya kahramanlarımıza karşı bu sorumluluğumuzu yerine getirmek için toplanmış bulunuyoruz” dedi.

Türkiye Kamu-Sen Isparta İl Temsilcisi Ali Balaban da, “Devletimizin bekası, milletimizin huzur ve güvenliği için, yanı başımızda belli odaklarca desteklenerek büyütülen ve askeri bir güç haline getirilmek istenilen terör örgütünün bertaraf edilmesi maksadıyla Türk Ordusunun Afrin’de başlattığı harekatın hayırlı olmasını diliyoruz. Yürekten inanıyoruz ki bu harekatla; Türk milletinin ve devletinin bölgedeki varlığına kast eden terör örgütlerine ve on binlerce kilometre öteden gelerek yaşamakta olduğumuz topraklarımıza filli müdahalede bulunup, kendince yeni bir düzen kurmak, Türk milletine ayar vermek, hesap sormak ve bedel ödetmek gibi bir gaflete kapılan sözüm ona büyük devletlere Türk’ün iradesini, kararlılığını ve gücünü bir kere daha göstereceğiz.

Kamu-Sen ailesi bütün varlığıyla, ruhuyla ve dualarıyla Mehmetçiğin yanındadır. Yüce Rabbimizden dileğimiz, hiçbir Mehmetçiğimizin burnu dahi kanamadan bu millete yeni bir zafer daha bahşetmesi, bölgemizi kan gölüne çeviren, insanları evlerinden yurtlarından eden zalimler karşısında Türk askerini daima muzaffer kılması yönündedir. Allah muvaffak eylesin.

Kamu çalışanları, Türkiye Kamu-Sen camiasının ve Türk milletinin, ordusunun ve devletinin yanında olduğunu bir kez daha güçlü bir şekilde dost düşman herkese ilan etti” görüşlerinde bulundu.