Isparta Belediyede buluştu

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Ispartalıların bayramını kutladı. Ramazan Bayramı dolayısıyla Belediye Başkanlık Makamında düzenlenen bayramlaşma programına Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve AK Parti teşkilatları ile 7’den 70’e Ispartalılar katıldı. Başkan Günaydın, minik ziyaretçilerine çeşitli hediyeler verdi. Ramazan Bayramı dolayısıyla saat 11.00’da başkanlık makamında gerçekleşen bayramlaşma programına Ispartalılar yoğun ilgi gösterdi. Saatlerce […]

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Ispartalıların bayramını kutladı. Ramazan Bayramı dolayısıyla Belediye Başkanlık Makamında düzenlenen bayramlaşma programına Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve AK Parti teşkilatları ile 7’den 70’e Ispartalılar katıldı. Başkan Günaydın, minik ziyaretçilerine çeşitli hediyeler verdi.

Ramazan Bayramı dolayısıyla saat 11.00’da başkanlık makamında gerçekleşen bayramlaşma programına Ispartalılar yoğun ilgi gösterdi. Saatlerce süren bayramlaşma programına MHP ve AK Parti teşkilatları birlikte tam kadro olarak katıldı. MHP İl Başkanı İsa Yalçın, AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ile MHP ve AK Parti teşkilatları, milletvekili adayları aynı anda Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Bayramın yüceliğini, güzelliğini belediyemizde yaşamaktayız. Tüm Isparta halkımızla kucaklaşma imkanını bulduk. Şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Partilerimizden de ziyaretler geldi. AK Parti ve MHP İl Başkanlarımız, teşkilatlarımız, milletvekilimiz, milletvekili adaylarımız birlikte buradalar. Bunu da bayramın güzelliklerini zirveye taşıyan unsurlardan birisi olarak kabul ediyorum. Bu birlik ve beraberliğin de bir ögesi oldu. Bayramlarla birlikte her zaman bu şekilde birlik beraberlik içinde olunmasını diliyorum. Isparta’ya hizmetin daha güzel geleceğini, daha güzel hizmetler olacağının işareti olarak kabul ediyorum. Siyasette önemli olan hizmettir. Bir fazla hizmeti, bir fazla bu hizmetlerden Isparta’mızı istifade ettirebilirsek ne mutlu bizlere. Hizmetin bir öncülüğü olarak da bu işi kabul ettiğim için, tüm ziyaretçilerimize, AK Parti ve MHP teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum, en içten dileklerimle bayramlarını kutluyorum. Ülkemize, milletimize vatanımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Büyük bir manevi iklimin yaşandığı ramazan ayının ardından milletçe ramazan bayramını idrak ettiklerini söyleyen AK Parti İl Başkanı Osman Zabun da, “Sayın başkanımızın şahsında belediye personelimizin, ailelerinin bayramlarını kutluyorum. Kamu kurumunda çalışmak, belediyede hizmet görmek apayrı bir şey. Kutsal bir iş, birçoğumuz çoluğuyla çocuğuyla bayram coşkusunu yaşarken, belediye personelimizin büyük bir ekseriyeti bugün halen Isparta’da hizmet vermeye devam ediyorlar. Onların o emekleri her türlü takdirin üzerindedir. Başkanımızın şahsında bütün belediye personelimize vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, bayramlarını kutluyorum. Bu bayramlar milletçe birlik beraberliğimizin, kardeşliğimizin çok daha üst noktalara taşınması noktasında vesiledir. Bunu da inşallah milletçe en iyi şekilde değerlendirip geleceğe doğru emin adımlarla ilerleyişimizi sürdürürüz diyorum. Başkanımızın ve hanımefendinin de bayramlarını kutluyoruz, hayırlara vesile olsun inşallah” şeklinde konuştu.

Mübarek ramazan ayının geride kaldığını ve bayramı kutladıkları bu günde birlik ve beraberliğin en üst seviyede göstermesi anlamında çok önemli tarihi bir ana şahitlik edildiğini söyleyen MHP İl Başkanı İsa Yalçın şunları söyledi:

“Partili, partisiz, hangi partiden olursa olsun Isparta istediği zaman bir araya gelebildiğini burada bir kez daha göstermiştir. Herkesin bayramını tebrik ediyorum, bu güzel anımıza da destek için eşlik eden ve uzun zamandan bu yana da birlikte siyasi olarak hareket etmekten onur, gurur duyduğumuz, Adalet ve Kalkınma Partisi il başkanımız ve milletvekiline ve tüm yöneticilerine MHP il başkanı olarak teşekkür ediyorum. Yine bizi burada sıcak ve samimi ortamda buluşturan belediye başkanımıza ve kurmaylarına da teşekkür ediyor, herkesin bayramını tebrik ediyorum” görüşlerinde bulundu.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın şahsında tüm belediye çalışanlarının ve ailelerinin, MHP’ye gönül vermiş bütün hemşehrilerin bayramını kutlayan AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, “Sizin de belirttiğiniz gibi biz burada hep beraber sizin kapınızda bir araya geldik. Bu bir ilahi takdir, ama bir tevaffuk ya da bir tesadüf değil, belediye iş hanından bu tarafa biz beraber yürüyerek buraya geldik. Aslında bakarsanız bugün Cumhur İttifakının ruhunu anlamayanlar, bilmeyenler, ne anlama geldiğini idrak etmeyenler bunun sadece bir belediye işhanından buraya kadar bir yürüyüş olduğunu zannederler ama bu ondan çok daha öte bir şey.

Bu yıllardır bu ülkenin gerçek sahipleri bu ülkenin gerçek insanları her zaman milliyetçi ve muhafazakar kadrolar, devlet, millet, bayrak, inanç ve kültürel değerler, dinimiz söz konusu olduğunda her zaman bir araya gelmeyi bilmişlerdir. Bunu siyasi tarihimizin geçmişten bugüne bir yolculuk yapıldığında her noktasında bu kadroların her zaman bugün cumhur ittifakı olarak ortaya çıkan yapının bazen isimsiz, bazen değişik isimler altında bu ülke, millet, devlet, İslam dünyası için vermiş oldukları mücadeleye ortak harekete şahit olmuşlardır” derken, bunu milliyetçi cephelerde, 12 Eylül darbesine karşı, 28 Şubat’ta, 367 krizinin aşılmasında, başörtü meselesinde görüldüğünü belirtti. Bilgiç, “Biz bunu birinci ikinci milliyetçi cephelerde gördük. 12 Eylülde 28 Şubatta bunları gördük.

367 kararı çıkarılıp milletin iradesine ipotek konularak meclisin önünün tıkanmak istemesinde de 2007 seçimleri sonrası MHP ve AK Parti’nin nasıl ortak hareket ederek Türkiye’nin nasıl önünü açtığını, sonra da Cumhurbaşkanını halk seçsin referandumunda halkın seçmesi konusunda hep beraber müşahede ettik. Bunu başörtüsü meselesinde de gördük. Kadınlarımızın başörtüsüyle uğraşanlar gerçi bugün farklı bir yaklaşım içinde onun havarisi görünmeye çalışıyorlar ama onların kimlerin havarisi olduğunu görüyoruz.

Türkiye’den kaçan FETÖ elemanlarının ABD’de kilise kapsını açarak içeri girip onu toplantıların yaptıklarında ona destek veren zihniyetlerin, siyasi partilerin hangi amaca hizmete ettiklerini milletimizin takdirine bırakıyorum. Bugün bayramı idrak ediyoruz. 24 Haziran seçimini de bu ülkenin milli ve yerli unsurları olarak bir bayram havası içinde idrak edeceğimize inancım tamdır. Önümüzde bir hafta süre kaldı. Bu sürenin iyi yönlendirilerek Cumhur ittifakının önemini hep beraber sahada Ispartalı hemşehrilerimize anlatmamız gerekiyor” dedi.

Exit mobile version