Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İş Dünyası Adına Hatıra Ormanı

ITSO, Orman Bölge Müdürlüğü

ITSO, Orman Bölge Müdürlüğü işbirliğinde, Yönetim Kurulu, Meclis, komite, kadın ve genç girişimciler kurulları üyeleriyle birlikte Göltaş Yolu üzerindeki araziye 2000 adet sedir, ardıç gibi fidanlar dikerek iş dünyası adına Hatıra Ormanı oluşturdular.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, şehrin sürdürülebilir kalkınmasında ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda yaptığı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Gelecek nesillere yeşil bir çevre bırakmak ve hava kirliliğinin önlenmesine katkı sağlamak amacıyla, Göltaş Yolu üzerinde bulunan araziye tüm yönetim kurulu, meclis,  komite ile kadın ve genç girişimciler kurulları üyeleriyle birlikte 2000 adet fidan dikerek Hatıra Ormanı oluşturdular.

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Meclis Başkanı Osman Şahlan, Orman Bölge Müdürü Mustafa Değirmenci ile müdür yardımcıları ve işletme müdürleri ile ITSO  yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve komite üyeleri, kadın ve genç girişimciler kurulları üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen törende 2000 adet sedir ve ardıç fidanı dikildi.

Orman Bölge Müdürü Değirmenci, “Sayın Başkanımıza ve ekibine yeşil bir çevre için duyarlı davranışları ve yoğun katılımları için teşekkür ediyorum.”dedi.

Yeşile sahip çıkmak, yeşil alanları artırarak oksijeni bol havaya katkı sağlamak amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirten ITSO Başkanı Başdeğirmen,  “Biz işadamları olarak sürekli fabrikalar kurulmasına teşvikte bulunuyoruz. Tabiki şehrimizin ekonomisi için bunlar gerekli ve önemli. Bunları yaparken de sürekli tahrip olan havamızın da temizlenmesi ve gelecek nesillere yeşil bir çevre bırakmak adına çalışmalar yapmak zorundayız.  Ticaret ve Sanayi Odası olarak memleketimizin daha güzel daha temiz olması için bugün burada bu etkiliği düzenledik. Katılımın yoğunluğuna bakacak olursak  yönetim kurulumuz, meclis üyelerimiz ve komite üyelerimiz ile  kadın girişimciler kurulu ve genç girişimciler kurulu üyelerimiz bu konuda çok duyarlı.  Kendilerine teşekkür ediyorum.

Yeşile sahip çıkarak, atalarımızın bizlere emanet ettiği cennet vatanımızı korumak, gelecek nesillere temiz, sağlıklı ve oksijeni bol hava bırakmak birey olarak asli görevlerimiz arasında yer alıyor. Topraksız vatan, ağaçsız toprak olmaz diyoruz ve bugün burada 2000 fidanı büyümesi ve nefesimiz olması için toprağa bırakıyoruz. Ben tüm herkesin kendine ait bir fidan dikmesi çağrısında bulunuyorum ve burada bizlere imkan sağlayan Orman Bölge Müdürlüğü yetkililerine ve katılımlarından dolayı, tüm ITSO ekibine teşekkür ediyorum” dedi.