Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

House of the Dragon 1. sezon 9. bölüm izle, yeni bölüm nereden izlenir?

House of the Dragon

House of the Dragon dizisinin 1. sezon 9. bölümü yayınlandı. Dizinin takipçileri ise yeni bölümü izlemek için araştırmalara başladı.

Buz ve Ateşin Şarkısı evreninde geçen House of the Dragon dizisi 2 ay önce HBO kanalında yayın hayatına başladı. Game of Thrones’un spinn-off’u olarak çekilen dizi, ana seriden bildiğimiz olayların yaklaşık 200 yıl öncesini anlatıyor. Game of Thrones’da Daenerys Targaryen karakteriyle tanıdığımız Targaryen hanesinin geçmişini anlatan dizide yine Westeros’un o bildiğimiz tekinsiz atmosferini hissetmek mümkün.

Kanlı savaşların, taht kavgalarının, politik olayların yine başını çektiği dizide ayrıca birçok ejderha da görülüyor. George R.R. Martin’in “Ateş ve Kan” adlı eserinden uyarlanan dizi kısa bir süre önce 2. sezon onayını da aldı.

HBO ekranlarında izleyiciyle buluşan House of the Dragon 8.bölüm itibarıyla resmi olarak Türkiye’de de yayımlanmaya başladı. HBO’nun dijital platformu HBO Max’in Türkiye’de yayın hayatına başlayacağı henüz yeni resmiyet kazandı ve şirket RTÜK’le anlaşmaya varmak üzere.

Bu bilgiye ek olarak beIN CONNECT’in dizinin haklarını satın aldığı ve kalan bölümleri orijinal yayıncıyla aynı gün ve saatte yayınlayacağı da kesinleşti. Diziyi platform üzerinden izlemek için üyelik gerekmektedir.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir