Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Günaydın, “bize tatil fazla”

Isparta Belediyesi şehir merkezinde

Isparta Belediyesi şehir merkezinde başlatmış olduğu altyapısı tamamlanmış ve kalıcı ve dayanıklı asfalt çalışmaları hızla devam ediyor.Şehir merkezinde önce en işlek caddelerden başlayarak daha sonra sırasıyla yoğunluğuna göre azalan caddelerde yapılan çalışmalar hız kesmeden sürüyor. Isparta Belediyesi kendi imkan ve personeli ile gerçekleştirdiği bu alt yapı ve kalıcı asfalt kaplama çalışmaları nedeniyle vatandaştan da olumlu tepki almaya devam ediyor. Belediye bu çalışmalarını sürdürürken, mesai saati gözetmeksizin hafta içi geç saatlere kadar hafta sonu da aynı tempo ile hizmet veriyor. İşte belediye bugünlerde Anadolu mahallesi ve Yeni Sanayi bölgesinin altında bulunan 108. Caddede çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Günaydın’da yapılan hizmet ve çalışmaları yerinde inceliyor. Hafta sonu olmasına rağmen Pazar günü iki finişer ile dökülen asfalt kaplamada sona doğru gelindi.

Günaydın çalışmaları incelerken yaptığı açıklamada, Türk Milletinin çalışmaktan başka yapacak hiçbir işi olmaması gerektiğini Japonlar gibi Çinliler gibi gece gündüz demeden tatil demeden çalışılması gerektiğini savundu ve iki gün tatilin fazla olduğunu dile getirdi.

Günaydın yaptığı açıklamada, “108 caddemizde de yoğun bir çalışma temposu içerisindeyiz. Caddemizde yağmur suyu ve diğer altyapı çalışmalarını tamamladık. Bu caddemizde ayrıca diğer yollardan gelen yağmur sularının da toplandığı büyük ana borular döşendi. İşte bu altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra bugün Pazar olmasına rağmen kalıcı ve dayanıklı asfalt kaplama çalışmamızı yapıyoruz. Biz bu çalışmayı ihale yada başka türlü yapmış olsaydık nerdeyse bir sezonu tamamlamış olurduk. Ancak personelimiz ile tüm altyapısı ve asfaltı ile 15 günde tamamlıyoruz. Personelimiz Pazar günü olmasına rağmen ayakta ve çalışıyor. Sadece fen işleri müdürlüğümüz diğer diğer müdürlüklerimiz de Pazar olmasına rağmen çalışmaya devam etmektedir. İki gün tatil bizefazla. Türk milleti çalışmak zorunda! Cumartesi ve Pazar çalışırsak hem hizmette yol alıyoruz. Hem kaliteyi artırıyor hem de maliyeti minimuma çekiyoruz. Bugün özveri ile çalışan personelime teşekkür ediyor, yolumuzun Isparta’ya hayırlı olmasını diliyorum” dedi.