Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Günaydın, “battı çıktı’da araçlar yüzmeyecek” demişti..

Isparta’da yağan yağmur kısa bir süre içerisinde Özkanlar Kavşağı ve şehir merkezindeki bir çok noktayı göle çevirdi. İşte Belediye Başkanı Günaydın’ın altyapıda Türkiye’ye örnek olacağını söylediği Isparta’dan görüntüler.

Isparta'da yağan yağmur kısa

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada ,“bilindiği üzere Özkanlar Kavşağında çok ciddi sorunlarımız vardı. En ufak bir yağmurda battı çıktımız sular altında kalıyor ve araçlarımız sular içerisinde yüzüyordu. Bilindiği üzere Işıkkent, Batıkent, ve Gülistan Mahallelerimizden hatta 113. Caddemizden gelen yağmur suları burada birikiyor ve yolu kullanılmaz hale getiriyordu.

Burada ilgili ve uzman arkadaşlarımızla bu sorunu kökten çözmek için çok hassas bir çalışma içerisideyiz. Özkanlar kavşağında yaptığımız incelemede bizden önce burada sadece alt yapı çalışması var densin diye bir çalışma yapılmış sadece. Ancak bu alt yapının yetersiz geldiği her yağmur suyunda gördük. Bu sorunu kökten çözmek için entegre bir çalışma yapma gerektiğini biliyorduk. İlgili ve uzman arkadaşlarımızla birlikte inceleyerek sorunu tamamen çözmenin heyecanı içerisindeyiz. İnşallah bu yaptığımız altyapı çalışmaları ile artık battı çıktımız gölet haline dönüşmeyecektir” demişti.

Aradan fazla geçmeden Isparta’da yağan yağmur kısa bir süre sonra Özkanlar Kavşağını göle çevirdi.

Geçtiğimiz yıllarda vatandaşların olta alıp su dolan alt geçitte balık tutmaya çalışmalarına içerleyen Belediye Başkanı Günaydın’ın, kısa bir süre önce yaptığı açıklamaların üzerine tekrar aynı bölgede araçların yüzmesine nasıl bir tepki vereceği ise merak konusu.