Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Gül, tablosu ile de kendini tanıtacak”

Isparta Belediye Başkanı Yüksek

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın Isparta’ya para kazandıracak yeni bir çalışmanın içerisine giriyor.

Yurt içi yada yurt dışı seyahatlerde vatandaşlar gittikleri o ilin hatıralarını kendi memleketlerine götürür ve evinin en güzel yerinde sergilerler. Bu doğrultudan yola çıkılarak Isparta Belediye Başkanı da gül ile ünlü şehrin güllerinden yağlı tablolar yaparak Isparta hatırası olarak satışa sunmaya hazırlanıyor. Bu vesile ile de Isparta’da yeni bir ticaret kapısının da önünü açmış olacak.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın yağlı boya ile yapılan tabloları bu gün basına tanıttı. Isparta’nın tanıtımında da büyük katkı sağlayacağını ifade eden Günaydın, “Isparta’mız tüm dünyada gül şehri olarak bilinmektedir. Ancak Isparta gülü 12 ayın sadece bir ayında açar. Ayrıca gülümüzün de sadece gül yağı olarak tanınmaktadır. Belediye olarak başlatmış olduğumuz bir proje ile gülümüzü her evin başköşesinde yer almasını sağlayacağız. Ressamlarımıza gülümüzün orijinal görüntü ve renklerinden oluşan tablolar hazırlatıyoruz. Ressamımız yaptığı eserin altına kendi imzasını atarken, birde Isparta hatırası demeyi unutmuyor. Yurt içi ve dışından şehrimize gelen vatandaşlar bu tabloları inanıyorum ki evlerinin başköşesine koyacaklardır.

Bildiğiniz gibi açan bir gül diğerine benzememektedir. Bizde tablolarımızı gül resimlerinden aldığımız için hiçbir tablomuz diğerine benzemeyecek şekilde tasarlanmıştır. Ürünlerimiz bugünden itibaren Etnoğrafya müzesinde ve IYAŞPARK’ta bulunan satış mağazamızdan temin edilebilecektir” dedi.

Gül Tablosu1