Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Geri adım atmak yok

Isparta Belediyesi Zabıta Müdürlüğü

Isparta Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla bugüne kadar rutin bir şekilde devam ettirdiği, başta fırın ve lokantalara yönelik denetimlerini sıklaştırdı. Bu kapsamda Zabıta Müdürlüğü’nün yaptığı denetimlerde il merkezindeki çok sayıdaki fırın ve lokanta geçer not alırken, bazı noktaların ise geçmişteki temiz tutumlarından uzaklaştıkları belirlendi. Haklarında tutanak tutulan fırın ve lokantalara ait durumlar encümen toplantısında ele alındı.

Encümen Toplantısı’na başkanlık yapan Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, şehirde gerçekleştirilen denetimlerin devam ettiğini, Ramazan Ayı ve yaklaşan bayram dolayısıyla bu denetimlere bir kat daha ağırlık verildiğini söyledi. Bugüne kadar Zabıta Müdürlüğü’nün yapmış olduğu çalışmalar neticesinde fırın ve lokantaların durumlarının daha kaliteli hale geldiğini ancak son yaptıkları denetimlerde bazı lokanta ve fırınlarda olumsuzluklarla karşılaştıklarını kaydetti. Günaydın, “Temizlik imandan gelir. Geri adım atmak yok, bu konuyla ilgili olarak hassasız ve sonuna kadar gereken her türlü işlem halkımızın menfaati doğrultusunda devam ettirilecektir” dedi.

Denetimler sonrasında gerekirse kanun ve yönetmeliklere uymayan işletmelerin kapanabileceğini ve bunun ruhsat iptaline kadar gidebileceğini belirten Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Vatandaşlarımızı korumak zorundayız. Yaşanabilirlikte birinci olan şehrimizde bu tip olumsuzlukların da olmaması gerekiyor. Denetimler sonucunda iyi çıkan işyerlerimizin esnafına Isparta halkımız adına teşekkür ediyorum, yine olumsuzlukla karşılaşılan işyerlerimizin de bir an önce işletmelerini uygun hale getirmelerini temenni ediyorum” görüşlerinde bulundu.