Gençlerin heyecanına ortak oldu

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Isparta Motor ve Otomobil Sporları Kulübü’ne (IMOK) vermiş olduğu yarış pisti sözünü yerine getirdi. Gençlerin otomobil kaydırma ve yarış pisti olarak kullanabilecekleri bin 76 metre uzunluğunda, 25 metre genişliğindeki pistin altyapı çalışmaları tamamlandı. Başkan Günaydın, pist alanında gençlerle buluşarak bilgiler verdi ve onlara pistin hayırlı olması ve […]

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Isparta Motor ve Otomobil Sporları Kulübü’ne (IMOK) vermiş olduğu yarış pisti sözünü yerine getirdi. Gençlerin otomobil kaydırma ve yarış pisti olarak kullanabilecekleri bin 76 metre uzunluğunda, 25 metre genişliğindeki pistin altyapı çalışmaları tamamlandı. Başkan Günaydın, pist alanında gençlerle buluşarak bilgiler verdi ve onlara pistin hayırlı olması ve kazasız günler diledi. Buluşmaya IMOK Başkanı Fatih İşçi ve motor sporlarına gönül veren gençler katıldı.

Isparta Belediyesi tarafından Eğirdir Karayolu Modül Mermer yanında yer alan alanda inşasına başlanan pist bin 76 metre uzunluğuna ve 25 metre enine sahip. Uluslararası düzeyde yarışmaların yapılabileceği şekilde dizayn edilen pistin 402 metrelik bölümü yarış ve diğer kalan uzunluk ise kalkma, durma mesafesi ve hazırlık alanı olarak planlandı. Yapım alanında ‘hayırlı olması ve kazasız günler’ dileğiyle kurban kesildi.

IMOK Başkanı Fatih İşçi, “Allah başkanımızdan razı olsun. Kulübümüzü bir yıl önce kurduk. Başkanımızdan bir süre önce böyle bir pistin yapımı noktasında yardımcı olmasını istedik. Kendisi de bizlere yanımızda olduğunu ve bu pisti yapacağının sözünü vermişti. Bu pistten dolayı kendisine tüm arkadaşlarımız adına teşekkür ediyorum” dedi.

Motor sporlarıyla uğraşan gençlerin bir yerlerinin olmadığını ve bu sporu şehir içerisinde yaptığını bununda dolayısıyla hem sporculara hem de halka rahatsızlık verdiğini kaydeden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Gençlerimiz bu spora gönül vermişler. Bizlerde bugün bin 76 metre uzunluğunda 25 metre genişliğinde standartlara uygun bir pisti yapıyoruz. Altyapısını tamamlıyoruz, stabilize çalışmalarında sıkıştırma işlemleri sürüyor. En kısa zamanda tamamlayarak gençlerimizin hizmetine sunacağız. Bende gençlerimizin aktivitelerine katılacağım ve heyecanlarına ortak olacağım. Bu pisti de zevkle yapıyoruz. Türkiye’nin çoğu yerinde bu yarışlar yapılıyor. Bundan sonra bu yarışların bir ayağı da Isparta’mızda yapılabilecek. Genlerimizle beraberim, hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından gençler araçlarla mini bir gösteri sundu.

Exit mobile version