Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gelen adaylık tekliflerine kendi memleketi için 'Hayır' dedi

Antalya’nın Aksu İlçesine MHP’den

Antalya’nın Aksu İlçesine MHP’den Belediye Başkan aday adayı olan Eğirdir Halk Eğitim Müdürü Durmuş Ali Arslan, kendisi ile röportaj yapan yerel gazeteye MHP Isparta İl Başkanı İsa Yalçın ve Eğirdir ilçe başkanı Ali Demirtaş’ın da teklif yaptıklarını söyledi.Antalya’nın Aksu İlçesine MHP’den Belediye Başkan aday adayı olan Eğirdir Halk Eğitim Müdürü Durmuş Ali Arslan kendisi ile röportaj yapan Aksu yerel gazetesine çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Arslan kendisine yönetilen bir soru üzerine MHP Isparta İl Başkanımız sayın İsa Yalçın bey ve Eğirdir ilçe başkanımız Ali Demirtaş bey, böyle bir teklif yaptılar. Ancak ben doğup büyüdüğüm kendi ilçemden böyle bir göreve talip olmayı daha çok istediğimden sayın başkanlarımdan affımı istedim” dedi.

Gazetenin, Kötekli yayla şenlikleri sırasında Eğirdir’den geçtik ve orada kısa bir kamuoyu araştırması yaptık. gördük ki Eğirdir’de çok seviliyorsunuz. hatta MHP Eğirdir Teşkilatının oradan Belediye başkanı olmanız yönünde talepleri olduğunu duyduk. doğru mudur bu? Sorusuna Arslan: MHP Isparta İl başkanımız sayın İsa Yalçın bey ve Eğirdir ilçe başkanımız Ali Demirtaş bey, böyle bir teklif yaptılar. Ancak ben doğup büyüdüğüm kendi ilçemden böyle bir göreve talip olmayı daha çok istediğimden sayın başkanlarımdan affımı istedim.

Gerek Eğirdir lisesi müdürlüğüm sırasında gerekse Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüm sırasında vatandaşlarımız arasında ayrım gözetmeksizin çok güzel hizmetler yaptık. Eğirdir Lisesi müdürlüğüm sırasında ÖSS başarımızı çok artırdık ve mahalli kaynaklarla okulumuza yeni tesisler inşaa ettik. Eğirdir’de yaşayıp da Halk Eğitimi Merkezinden hizmet almayan vatandaş neredeyse yoktur. Yüzlerce vatandaşımızın işe girmesini sağlayacak kurs faaliyetleri düzenledik. Kadınlar, engelliler başta olmak üzere, toplumda ötelenen kesimlerin iş sahibi olması için kurum olarak projeler ürettik. sosyal ve kültürel kurslar hem sayıca hem de nitekik olarak misliyle katlandı. Bir çok ulusal ve uluslararası etkinlik düzenledik ve bu etkinliklerde vatandaşlarımız sürecin bir parçası oldular. Örneğin şu anda Eğirdirde hiç bir çocuğumuz her türlü yaz kursu için Ispartaya gitme ihtiyacı duymaz. Kadınlar ve engelliler belli bir eğitim süreci sonunda evlerinde üretebildikleri ürünleri Türkiyenin her yerine satarak aile bütçelerine katkı yaparlar. Eğirdirde birçok sportif ve kültürel amaçlı kulüpler kurduk ve şimdi bunlar kendi ayakları üzerinde durabiliyor. inşallah bu çalışmaları daha büyük ilçe olan ve daha rahat kaynak kullanabilen Aksu belediyesini aldıktan sonra burada da yapacağız” dedi.

Haber: Emrah ÇELİK