Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Engin, Çalışmalarına Tam Gaz Devam Ediyor

MHP Isparta Milletvekili Aday

MHP Isparta Milletvekili Aday Adayı Tuncay, Milletvekilliği seçim çalışmaları kapsamında, 4 ilçeye ziyarette bulundu.

MHP Isparta Milletvekili Aday Adayı Engin, Aksu, Sütçüler Yenişarbademli ve Eğirdir ilçelerinde partisinin İlçe başkanları ve partililerle ve vatandaşlarla buluştu. Türkiye ve Isparta’da Milliyetçi Hareket Partisi’ne büyük bir yönelim olduğunu vurgulayarak, bu konunun Türkiye’nin geleceğine önemli  bir katkı yaratacağını söyledi.

İlk olarak Sütçüler İlçesini ziyaret eden Engin, MHP Sütçüler İlçe Başkanı ve partililerle sohbet edip birlik mesajları verdi.

Sütçüler programının ardından Yenişarbademli ilçesini de ziyaret eden Tuncay Engin’i, Yenişarbademli İlçe Başkanı Güral Altınışık, Başkan Yardımcısı Mehmet Keleş ve partililer karşıladı. Yoğun istişare içinde geçen sohbet programında Yenişarbademli’nin sorunları ve çözüm önerileri konuşuldu.

Yenişarbademli ilçesindeki ziyaretin ardından MHP Isparta Milletvekili Aday Adayı Tuncay Engin, Aksu ilçesine de bir ziyaret gerçekleştirdi.  Parti binasında gerçekleşen toplantıda partililerle bir araya gelen Tuncay Engin, Isparta ve Aksu’nun geleceği için destek istedi.

MHP Isparta Milletvekili Aday Adayı Tuncay Engin, Cuma günü de Eğirdir Ülkü Ocaklarının düzenlediği mevlüt programına katılarak, Eğirdir Ülkü Ocakları Mensuplarıyla sohbet etti.