Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“En temiz parti biziz”

Saadet Partisi Isparta İl

Saadet Partisi Isparta İl Sorumlusu ve Antalya İl Başkanı Hasan Gürdal, Türkiye’de belediyeciliğin milli görüş’ün işi olduğunu belirterek; “Hemen hemen tüm partilerin yolsuzluk dosyası bulunduğunu ancak, yolsuzluk dosyası bulunmayan tek partinin Saadet Partisi olduğunu söyledi.
Saadet Partisi Isparta il teşkilatının Aralık ayı İl Divan Toplantısı parti binasında yapıldı. Saat 11.00’de başlayan toplantıya Saadet Partisi Isparta İl Sorumlusu ve Antalya İl Başkanı Hasan Gürdal, İl Başkanı Cevat Gençay, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Akbulut, Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan, il ve ilçe teşkilatları ile çok sayıda partili katıldı. Toplantının ardından saat 12.00’de ise basın toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda yerel seçim sürecini değerlendiren Saadet Partisi İl Sorumlusu Hasan Gürdal, ülkenin yerel anlamda milli görüş belediyeciliği ile kalkınacağını söyledi.

Toplantının açılış konuşmasını İl Başkanı Cevat Gençay yaptı. Gençay, konuşmasında; “Isparta’da artık pehlivanlar belli oldu. Rakipler sahaya çıktı ve güreş başladı. Bundan sonra adaylar sahaya inecek ve çalışmalarını sürdüreceklerdir. Ancak, bizim öyle değil. Biz adayımızı 5 ay önceden açıkladık ve sahaya da ineli çok oldu.

Biz tüm partilerden farklıyız. Çünkü, bizim adayımız her partiden vatandaşımızın oy verebileceği bir aday ve kişiliktir. Bizde çatışma yok, bizde Nizipleşme ve kutuplaşma yok. Bizde barış ve kardeşlik var. Artık Isparta boş vaatlere inanmayacak ve icraatları görüp öyle oy verecektir. Daha önce bu vaatlere inanan vatandaşlarımız hep kaybetti. 15 yıldır Isparta hep kaybetti.

Bol vaatlerde bulundular, hizmet dediler, iş dediler ama hiç biri de olmadı. Şehrin sanayisi bitti, tarımı bitti, esnafı bitti. Bölge Müdürlükleri, İl Müdürlüklerinin bir kısmı gitti. Şehrin nüfusu 223 bin iken 190 bine düştü. Neden? Çünkü şehir her geçen gün hizmetsizlikten küçüldü. 25 bin kişi bu şehirden gidiyorsa ve nüfus düşüyorsa Isparta’da mutlaka işler iyi gitmiyor demektir.

Isparta’ya artık farklı bir hizmet ve farklı bir bakış gelmesi lazım. İşte o hizmet ve bakış açısını biz getireceğiz. Allah’ın izniyle Isparta halkımızın da desteğiyle Isparta’ya milli görüş belediyeciliğini ve hizmetlerini getireceğiz. Çünkü, Isparta’da biraz önce de söylediğim gibi sanayi bitti, ticaret bitti. Şehirdeki icralık kişi sayısı 60 bine ulaştığı belirtiliyor.

İktidar partisi başta olmak üzere diğer partilere baktığımızda icraat yok, hizmet yok ama reklamlara gelince 10 numara reklamlar. Biz inanıyoruz ki, Isparta halkı artık reklamlara değil gerçek hizmete oy verecektir. Bizim adayımızın vizyonu, misyonu, güvenirliliği ve projeleri farklıdır. Onun için Isparta halkı boş vaatlere değil, şaşalı reklamlara değil gerçek hizmete oy verecektir. Bu seçimler Saadet Partisinin seçimleri olacaktır inşallah” dedi.
İl Divan Toplantısına başkanlık eden Hasan Gürdal da konuşmasında şunları söyledi; “Mahalli İdareler denince akla Saadet Partisi ve Milli Görüş Belediyeciliği gelir. Bunu halkımız çok iyi bilir. Seçim atmosferinde bir takım partiler ‘Belediye iktidar partisinden olmazsa o il hizmet alamaz’ tezini ortaya atacaklardır. Bu tez kesinlikle gerçek değildir. Çünkü, Milli Görüş Belediyeciliğinin iktidardan olmadan nasıl işler başardığının en iyi örneği Konya’da görülmüştür.

Belediyecilik milli görüş’ün işidir. Türkiye’de belediyelerde 1521 tane yolsuzluk yapılmış. Bunun 599 tanesi AKP’nin, 454 tanesi CHP’nin, içinde Isparta’nın da bulunduğu 232 tanesi MHP’nin, 96 tanesi de BDP’nindir. Saadet Partisi bu rakamların içinde yoktur. Bu zamana kadar hiçbir milli görüş belediyeciliği hakkında yolsuzluk dosyası açılmamıştır. Ama ülkemizde herkes bir kepçe kapmış yağmalamanın peşinde koşuyor. Isparta halkı artık bu gerçekleri görerek önümüzdeki yerel seçimlerde en doğru kararını verecektir. Buna inanıyorum
Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde Bangladeş’te, Cemaat-i İslami örgütünün liderlerinden Abdülkadir Molla asılarak idam edildi. Bu hazin ve hüzünlü olayda batının iki yüzlülüğü bir kez daha ortaya çıktı. Türkiye’nin de böyle bir olaya duyarsız kalmaması gerekiyordu. Çünkü buna hakkı yok. Zira, Bangladeşliler Türkiye’nin zor günlerinde bileziklerini, yüzüklerini satarak bize destek olmuşlardı. Ülke olarak bizim onlara bir vefa borcumuz var. Ama bizim bu konuda hassasiyetimiz ve duyarlılığımız var. Irak’ta olanlar da, Suriye’de olanlar da bizi yakından ilgilendirmektedir. Orada yaşanan zulümler Müslüman kardeşlerimize yapılmaktadır. Buna duyarsız kalınması mümkün değildir” dedi.