Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eğirdirspor Bucak’tan 1 Puanla döndü

Bölgesel Amatör Lig 7.

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta İlimizi ve ilçemizi temsil eden Eğirdirspor, Pazar günü Bucak İlçe stadında karşılaştığı Bucak Belediyesi Oğuzhanspor ile 1-1 berabere kaldı.  Maçı izlemeye gelenler arasına Eğirdirimizin gururu efsane golcü, milli futbolcu Hüseyin Kartal’da vardı.

Zonguldak bölgesinden Emrah Büyükyıldırım, Hakan Kıran, Oğuzhan Akça ve Yasin Çavuş’un yönettiği karşılaşmaya iyi başlayan Eğirdirspor, Maçın henüz 4. Dakikasında sol kanattan Harun’la buluduğu fırsatı değerlendiremezken, Karşılaşmanın 23. Dakikasında Bucak Oğuzhanspor’un kazandığı Serbest Vuruş’ta Sercan, Eğirdirspor’lu kaleci Abdullah’ı geçemedi. Maçın 35. Dakikasında girdiği ikili mücadele sonucunda belinden sakatlanan Harun Korkmaz, yerini Durmuş Erol’a bıraktı. Bu dakikadan sonra Eğirdirspor girdiği gol pozisyonlarından eli boş dönerken, Karşılaşmanın 45. Dakikasında Suat’ın Sağ taraftan kullandığı korner atışını penaltı noktası üzerinde iyi yükselen Alaaddin İlhan’ın kafa golüyle soyunma odasına 1-0 üstün gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise tam bir orta alan mücadelesi halinde geçerken, Bucak Belediyesi Oğuzhanspor, Sercan’ın ayağından bulduğu golle skoru eşitledi 1-1. Golden sonra her iki takımda girdiği bir çok gol pozisyonundan yararlanamazken, Karşılaşmanın 75. Dakikasında Eğirdirspor’da  İbrahim Kumcu sağ kanattan getirdiği topu içeriye doğru sert ve düzgün bir pas attı fakat, kale çizgisi önünde Orhan Yüksel topa dokunamadı.  Maçın 90. Dakikasında ise ikili mücadele sonucunda Bucak Oğuzhanspor’lu Gökhan’la ikili tartışmaya giren Smart Ajiduah’a hakem kırmızı kartını göstererek, her iki takımda on kişi kaldı. Kalan dakikalarda gol olmayınca her iki takımda maçtan 1’er puanla ayrıldı.

Eğirdirspor bu beraberlik ile gruptaki puanını 12’ye çıkararak 9. Sıradaki yerini korurken, Bucak Oğuzhanspor ise 13 puanla 8. Sırada yer aldı.  Eğirdirspor 30 Kasım 2014 Pazar günü kendi sahasında Konyaaltı Belediyespor’u ağırlayacak.

BUCAK BELEDİYE OĞUZHANSPOR: Kürşat, Alican, Gökhan, Yunus, Ali, Özdemir, Eren, Serkan, Caner, Enes, Bayram, Sercan

EĞİRDİRSPOR: Abdullah, Süleyman, Muhammet Mustafa Doğan, Muhammet Çetin Polat, Alaaddin İlhan, Omar Nuhu Bello,Harun Korkmaz, Smart Ajıduah, Suat Ünal, Orhan Yüksel, İbrahim Kumcu,

Goller: Dk.45 Alaaddin İlhan, Dk.61 Sercan

Kırmızı Kart: Dk.90 Smart Ajiduah ( Eğirdirspor) , Gökhan Kaya (Bucak Belediyesi Oğzuhanspor)

10. HAFTADA ALINAN TOPLU SONUÇLAR İSE ŞU ŞEKİLDE

YEŞİLOVASPOR – AFJET AFYONSPOR: 0-1

SELVİOĞLUSPOR – İZMİRSPOR : 1-2

MUĞLASPOR – MURATPAŞA BLD. : 4-1

PAMUKKALESPOR – SARAYKÖYSPOR :1-3

ISPARTA İ.Y.(DSİ) – UŞAK SPORTİF : 1-1

B.B OĞUZHANSPOR – EĞİRDİRSPOR : 1-1

KONYAALTI – B.B. BODRUMSPOR : 0-1

KIRMIZI YENGEÇLER TAKIMINI YALNIZ BIRAKMADI

Eğirdirspor taraftar grubu olan Kırmızı Yengeçler takımlarını Bucak’ta ta yalnız bırakmazken, maç boyunca sürekli destek oldular. Maçın başında Bucak Oğuzhanspor taraftarları ile birlikte hep bir ağızdan istiklal marşımızı okudular. Çok Kısa sürede kurulan ve her geçen gün sayısı artan taraftar grubunun amigoluğunu ise İsacan Köklü yapıyor.

Eğirdirspor Taraftarı