Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eğirdir’de sms belediyeciliği başladı

Eğirdir’de vatandaşların bilgilendirilmesi için

Eğirdir’de vatandaşların bilgilendirilmesi için sms (kısa mesaj sistemi) belediyeciliği başladı. Belediye Başkanı Ömer Şengöl, vatandaşların gürültüden rahatsız olmamaları için kısa mesaj sistemine geçtiklerini söyledi.

Böylece duyurular, kayıt yaptıran vatandaşların cep telefonuna mesaj olarak gelecek. Belediyenin yeni uygulamaya başladığı SMS sistemi hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Ömer Şengöl, belediyenin bir süredir cep telefonu abonelerine bilgi mesajı gönderdiğini hatırlattı. Birden fazla GSM operatörünün olması nedeniyle kısa mesaj sistemine geçtiklerini kaydeden Başkan Şengöl, yeni uygulamayla daha fazla kişiye ulaşabileceklerini ifade etti.

Başkan Şengöl, “Cep telefonları iletişim çağına ayak uydurarak SMS belediyeciliğini başlatmış bulunuyoruz. Vatandaşların belirttiği cep telefonuna SMS ile bilgilendirme mesajları atılıyor. Duyurlar anında vatandaşlarımızın telefonlarına gönderiliyor” diye konuştu.

Yıllardır hoparlör ile ilçe halkına cenaze ve etkinlikleri ilan ettiklerini belirten Başkan Şengöl, “Bazı vatandaşlar sabah saatlerinde belediye ilanları ile uyanmaktan rahatsız oluyordu. Bunun için böyle bir uygulama başlattık. Başlattığımız bu uygulamanın başarılı olduğunu da bizlere teşşekkürlerini ileten vatandaşlarımızdan öğrenmiş olduk” dedi.

Sistemde 10 binin üzerinda kayıtlı telefon bulunduğunu belirten Başkan Şengöl, “Belediyemizin bu hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlarımızın Belediye ilan bürosuna müracaat etmeleri yeterli olacaktır” dedi.
Kısa süre içerisinde kısa mesaj sistemine ilave olarak bir yeniliğin daha hizmete gireceğini belirten Başkan Şengöl, “Bölgemizden araçlarıyla başka illere geçen vatandşlarımıza da “Eğirdir’e hoşgeldiniz” şeklinde kısa mesajlar atacağız. öernek vermek gerekirse Konya’dan Denizli’ye gidenler Eğirdir’den geçerken böyle bir mesaj alacak. Mesaj sistemini daha da geliştirerek halkımızın daha kısa yoldan daha net bilgiye ulaşmasını sağlamış olacağız” dedi.