Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dört gün boyunca planlı kesinti olmayacak

KKAkdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş.

KKAkdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. tüm planlı bakım, onarım ve yatırım çalışmalarını, Ramazan Bayramı boyunca iptal etti. Bayram süresince 752 saha personeli, Antalya, Isparta ve Burdur’da 7/24 çalışarak şebeke hizmetlerini sürdürecek. Alo 186 Çağrı Merkezi de 7 gün 24 saat hizmet verecek.

Dört gün boyunca planlı kesinti olmayacak

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. rutin uygulamanın dışına çıkarak tüketicilerinin kesintisiz ve kaliteli enerji akışı sağlamak için yürüttüğü yatırım çalışmalarına Ramazan Bayramı boyunca ara verme kararı aldı. Bu çalışmalar için yapılacak kesintiler ileriki tarihlere alındı. Saha ekipleri, 4 günlük bayram süresince 7/24 hizmet vermeye devam edecek.

Bakım çalışmaları ile yaz dönemine hazırlık yapılıyor

Şebekemizin çok büyük bir bölümü atmosferik şartlara açık olmasına rağmen müşterilerimize kesintisiz elektrik sağlamak amacıyla tüm şebekemizde bakımlar yapılmıştır. Ayrıca, önleyici bakım çalışmaları kapsamında 4917 trafo merkezinde de termal kamera ve kısmi deşarj tespit cihazları ile taramalar yapılmıştır.

Şehir merkezlerinde bulunan elektrik hatlarının tamamının yeraltına alınması, trafo gerilim dönüşümleri, kapasite artışları, ömrünü doldurmuş şebekenin yenilenmesi çalışmaları devam ederken bir yandan da AR-GE ve teknoloji yatırımlarımız ile elektrik dağıtımında kalite ve sürekliliği her geçen gün daha iyiye taşıyoruz.

160’ın üzerinde Elektrik Dağıtım Merkezinin SCADA sistemine dâhil edilmesiyle meydana gelen arızalar anlık olarak izlenebilmekte, müdahale süresi kısaltılmakta, enerjisiz kalan bölgeler ise, gerekli durumda uzaktan enerjilendirilebilmektedir.

752 personel sadece şebeke hizmetleri için 7/24 çalışıyor

Antalya, Isparta ve Burdur illerinde, 36.587,30 km² alanda, yaklaşık 1.651.797 aboneye, 7.896.052.538 kWh elektrik dağıtımı yapan AKDENİZ EDAŞ’ta; 752 personel 7/24 çalışma prensibine göre hizmetlerini sürdürmektedir.

Ayrıca bölgemizde, sadece arıza ve bakım hizmeti için donanımlı 133 araç bulunmaktadır.

Alo 186 Çağrı Merkezimiz, 2016 yılının ilk yarısında 760.000’ in üzerinde çağrıyı yaklaşık yüzde 95 gibi bir oran ile karşılamış olup, bayram boyunca da 7 gün 24 saat esasıyla hizmet vermeye devam edecektir.