Isparta’da 8 ayrı suçtan aranan Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Teknik Bilimler Yüksekokulu öğrencisi V.Y, terör örgütü DHKP-C üyesi olmak suçuyla tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre Emniyet ekipleri, 8 ayrı suçtan aranan şahsın yakalanması için çalışma başlattı.
Yapılan çalışmaların ardından zanlı, kent merkezinde düzenlenen operasyonda gözaltına aldı. V.Y, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece, “Terör örgütü üyesi olmak” ve “Terör örgütü propagandası yapmak” suçlamalarıyla tutuklandı.
Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Teknik Bilimler Yüksekokulu öğrencisi olduğu belirlenen şüphelinin, daha önce düzenlenen bir terör operasyonunda da gözaltına alındığı ve mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.
ISPARTA
3 saat önceISPARTA
4 saat önceISPARTA
1 gün önceISPARTA
2 gün önceISPARTA
2 gün önceISPARTA
3 gün önceISPARTA
3 gün önceISPARTA
4 gün önceISPARTA
5 gün önceISPARTA
5 gün önce