Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP, eylemde kararlı

Akillerin Isparta ziyaretinin Reyhanlı’daki

Akillerin Isparta ziyaretinin Reyhanlı’daki patlama nedeniyle ertelenmesinin ardından CHP İl Başkanı Vedat Şenol basın toplantısı yaptı. Şenol, “Geldi gelecek derken, gelmediler. Akil adamlar, AKP ve BDP’nin yaptığı gizli anlaşmanın önündeki görüntüleridir” dedi.
Toplumda bilinen yazar, gazeteci, sanatçı gibi grupların akil adam olarak görev aldığını hatırlatan CHP İl Başkanı Vedat Şenol, bu kişilerin de AKP ve BDP yanlısı olduğuna işaret etti. İl Başkanı Şenol, Isparta’ya geliş tarihleri belli olunca, daha önce de açıkladıkları gibi eylem yapmada kararlı olduklarını söyledi. Vedat Şenol, “Akil adamlar Isparta’ya gelmeyi düşünürlerse hiç şüphe etmesinler, bütün Ispartalıları yine çağıracağız ve nerede toplantı yaparlarsa biz orada olacağız. Onlara her türlü protestomuzu yapacağız” dedi.

ŞENOL: “AMERİKA YA DA İSRAİL, TÜRKİYE’Yİ SAVAŞA SÜRÜKLÜYOR”

Türkiye’yi derinden etkileyen Hatay Reyhanlı’daki saldırıya da değinen CHP İl Başkanı Vedat Şenol, bu olayın ardında Amerika ya da İsrail olduğunu savundu. Şenol, “Türkiye’yi Ortadoğu’da bataklığa, savaşa sürüklemek için Amerika’nın ya da İsrail’in yapması yüzde 80. bu çok büyük bir oran ve bütün işaretler de o yönde. 4 kamyonun girdiği söyleniyor, bu kamyonlar muhaliflerin denetimi altındaki bölgeden giriyor. Ayrıca, Hatay, Reyhanlı ya da benzeri yerlerde eğitilen Suriyeli göçmenler var. bunlar bomba dahil her türlü üretimi TC’nin inisitayifi altında yapıyorlar. Yani teröristler bomba imal etti diye bizim güvenlik güçleri operasyon yapıyorya Suriyeli muhaliflere böyle bir operasyon yapmıyorlar” diye konuştu.

CHP İL BAŞKANI ŞENOL, SONUCU DEĞERLENDİRDİ

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, ITSO seçimlerini de değerlendirdi. Şükrü Başdeğirmen’i başından beri desteklediklerini söyleyen Şenol, Başdeğirmen’i toplumun her kesimini destekleyen bir kişilik olarak niteledi.