CHP, Baladız’da seçim bürosu açtı

CHP Isparta’nın Gönen ilçesi Güneykent Belde Belediye Başkan Adayı Eyüp Ersoy, Baladız’da seçim bürosu açarak çalışmalarına hız verdi. Baladız Seçim Bürosu açılışında konuşan CHP Güneykent Belediye Başkan Adayı Eyüp Ersoy, “Baladız ve Güneykent’i bütün bir şehir yapmak için var gücümle çalışacağım. Son zamanlarda Güneykent’deki kamu kuruluşlarında yer alan TC ibaresi kaldırıldı, İlk işim TC ibaresini […]

CHP Isparta’nın Gönen ilçesi Güneykent Belde Belediye Başkan Adayı Eyüp Ersoy, Baladız’da seçim bürosu açarak çalışmalarına hız verdi.

Baladız Seçim Bürosu açılışında konuşan CHP Güneykent Belediye Başkan Adayı Eyüp Ersoy, “Baladız ve Güneykent’i bütün bir şehir yapmak için var gücümle çalışacağım. Son zamanlarda Güneykent’deki kamu kuruluşlarında yer alan TC ibaresi kaldırıldı, İlk işim TC ibaresini bir daha indirilmemek üzere tekrar getirmek olacaktır. Halkçı bir belediyecilik anlayışımızla vatandaşlarımıza ayrı gayrı gözetmeksizin kaliteli hizmetler sunacağız” dedi.

CHP Gönen İl Genel Meclis Üyesi Adayı Kamil İçöz, “Bu kötü düzene karşı kol kola çalışarak aydınlık günlere sevgi ve güven içinde olarak kavuşabiliriz. Bizleri bölmek isteyenlere karşı birlik ve beraberliğimizi arttırmalıyız” dedi.

CHP Isparta İl Başkanı Vedat Şenol ise “Ülkemizi karanlıklara sürükleyen AKP iktidarını CHP çatısı altında güç birliği yaparak gönderebiliriz. Tüm yerellerde başarılı olmamız gerekmektedir. Cumhuriyetimize kast edenlere karşı CHP çatısı altında birleşelim. AKP Hükümetinin içinde bir yolsuzluk çetesi oluşturulmuş ve Başbakan’da bu çetenin reisidir. Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu’nun da dediği gibi bu Ülkenin Başbakanı adeta bir baş çalandır” dedi.

Exit mobile version