Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çelebiler Otoparkı açıldı

Isparta Belediyesince yaptırılan Çelebiler Otoparkı hizmete girdi.

Isparta Belediyesince yaptırılan Çelebiler

Çelebiler Otoparkının hizmete girmesiyle birlikte belli caddelerde araç park yasağına geçiliyor. Bir ay süreyle ücretsiz olacak otoparkın bugün itibariyle Ispartalıların hizmetine sunulduğunu söyleyen Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, otoparkta engelli vatandaşların da düşünüldüğünü ve her türlü konforun sağlandığını belirtti.

Isparta Belediyesi otopark hamlelerini devam ettiriyor. Belediye önü yer altı 3 kat, belediye altı ve üstü otoparklarını hizmete sunan bunun yanında ITKM otoparkını hizmete açarken, son olarak yapımı tamamlanan Çelebiler Otoparkı da hizmete sunuldu. Yeraltı 4 kat olarak 3 bin 600 metrekare oturum alanına ve toplamda 14 bin 400 metrekareye sahip otoparkta ilk araçların parkına geçildi.

Çelebiler otoparkında incelemelerde bulunan Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, bugün itibariyle otoparkın Ispartalıların hizmetine sunulduğunu söyledi. Çelebiler Otoparkının da hizmete girmesiyle birlikte birkaç gün içerisinde caddelerde araç park yasağına geçileceğini duyuran Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, emniyetli, sigortalı ve rahat kullanıma sahip olan bir otoparkı daha hizmete sunduklarını dile getirdi.

Çelebiler Otoparkından ilk bir ay otopark ücreti alınmayacağını söyleyen Başkan Günaydın, ardından otopark ücretlerinin halen belediye önü ve altındaki otopark ücretleriyle aynı rakamda olacağını belirtti.

Çelebiler Otoparkında da engelli vatandaşların da düşünüldüğünü belirten Başkan Günaydın, “Otoparkımız içerisinde engelli vatandaşlarımız için de gerekli araç park yerleri ayrıldı. Engelli vatandaşlarımız da rahatlıkla araçlarını park edebilecekler. Yine otoparkımız içerisindeki asansörlerle üste çıkabilecekler. Otoparklarımız engelsiz bir şekilde kullanabilecektir. Rahatlık ve konforu ön planda tutuyoruz. Otoparklarımız huzur içerisinde hizmet verecek. Geleceğe yönelik açılan bu otoparkımızın da vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.