Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çakmakçı çıraklar için de proje üretecek

CHP Isparta Belediye Başkan

CHP Isparta Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı seçim çalışmalarına Yeni sanayi sitesinde esnaf ziyareti ile devam etti. Sanayi esnafının yanında çalışan çıraklarla da sohbet eden Prof. Dr. Çakmakçı “sizlerinde rahat edeceği, hayatınızı kolaylaştıracak projelerimiz olacak” dedi.

Seçim çalışmalarını hızlandıran CHP, dün yeni sanayi sitesindeki esnafları dolaştı. Esnafların dertlerini dinleyen Çakmakçı “Yapacağımız projelerle her kesimin daha rahat yaşayacağının garantisi olacak. Her seçimde olduğu gibi Belediye Başkan adaylarının yalan vaatleri bize yakışmaz. Biz sadece yapabileceğimiz işlerin sözünü veririz ve verdiğimiz sözlerin hepsini Başkan olunca yapacağız” dedi.

Mermerci esnafını ziyaret eden Prof. Dr. Çakmakçı çalışan çıraklarlada sohbet ederek “sizlerin oy kullana hakkı yok. Fakat şunu biz sizler içinde projeler üretiyoruz. Sanayi esnafımızın ara eleman sorununu çözecek ve çırak olarak çalışan çocuklarımızın sosyal ve kültürel hayatını zenginleştireceğiz. Sizlerin sosyal yaşam alanlarını geliştirerek hem işinizde hem de sosyal yaşantınızda daha çok gelişmenizi sağlamayı hedefliyoruz” diye konuştu.