Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bölgenin Alışveriş Merkezi olacak

Isparta Oto Galericiler ve

Isparta Oto Galericiler ve Otomotivciler Derneği Başkanı Yalçın Baysan ve yönetimi ile Galericiler Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Şenol Tulga, Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. Yeni göreve seçilen Isparta Oto Galericiler ve Otomotivciler Derneği Başkanı ve Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Baysan, Isparta Oto Alışveriş Merkezi’nin bir nimet olduğunu ve bunun gerçekleşmesini sağlayan Başkan Günaydın’a teşekkür etti.

Yapılan kongre sonrasında Isparta Oto Galericiler ve Otomotivciler Derneği Başkanlık görevine seçilen Yalçın Baysan ve ekibi Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a nezaket ziyaretinde bulundu. Bugüne kadar oto galericilerine verdiği destekten dolayı Başkan Günaydın’a teşekkür eden Yalçın Baysan, “Oto galericilerimiz için güzel bir eser kazandırdınız. Bu eser Türkiye’ye de örnek oldu. Oto alış veriş merkezimizi federasyon başkanımız ve yönetimi de çok beğendi. Şu anda Türkiye’nin 41 ilinde oto galericilerin tek bir çatı altında toplanması sağlandı. Isparta Oto Alış Veriş Merkezimizde bugün itibariye 25 dükkanımız dolu, 31 dükkanımız boş durumda” dedi.

Şu anda belediye, kooperatif ve dernek olarak çok güzel bir birliktelik sağlandığını dile getiren Isparta Oto Galericiler ve Otomotivciler Derneği Başkanı Yalçın Baysan, yapılan yatırımı bir nimet olarak tanımladı. Alışveriş merkezine araç alım satımı yapmak isteyenlerin aileleri ile rahatça gelebildiklerini ve test sürüşlerini gerçekleştirebildiklerini anlatan Baysan, oto alışveriş merkezinin temellerinin 1999-2000 yıllarına dayandığını ve mutlu sona ulaşıldığını dile getirirken, “Yılmadan yorulmadan çalışacağız. Bu çalışmalarımızda bugüne kadar sizlerin çok büyük desteklerini aldık. Bizler için yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı sizlere teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın bugüne kadar desteklerini hiç esirgemediğini dile getiren Galericiler Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Şenol Tulga da, “İnşallah daha iyi bir noktaya geleceğiz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, oto galericiler sitesinin yapımının 10 yıl önceye dayandığını hatırlatarak, bu siteye oto alışveriş merkezi isminin verildiğini ve bu ismin ülkeye ve federasyona örnek teşkil etmesinin mutluluk verdiğini söyledi. 10 yıl önce bir vizyon ortaya koyduklarını hatırlatan Başkan Günaydın, Antalya’ya olan mesafeden dolayı ileride Isparta Oto Alışveriş Merkezi’nin bir cazibe merkezi haline geleceğine dikkat çekti. Mevcut sitenin hemen yanı başında zamanında 50 dönümlük bir alanın daha oto alışveriş merkezi olarak ayrıldığını ve bunun da zamanı geldiğinde kullanılabileceğini aktardı. Günaydın, “Mevcut yeriniz zamanı geldiğinde yetmeyecektir. Mevcut ve ayrılan boş alana sahip çıkılmazsa gelecekte her konuda çok şey kaybedilebilir. Bu Isparta’nın bir eseridir. Bizler gelip geçiciyiz. Herkes projeye sahip çıkmalıdır. Boş dükkanlar bir an önce dolmalıdır ve hemen ardından ayrılan 50 dönümlük alan için de faaliyete geçilmelidir. Burası bölgenin alışveriş merkezi olacak” görüşlerinde bulundu.