Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bir Gül Projesi daha hayata geçti

Emekli eğitimci Nazmi Süldür’ün;

Emekli eğitimci Nazmi Süldür’ün; “Sana Ömür Boyu Bir Gül Bahçesi Vaad Ediyorum.”  konulu Isparta gül turizmi çerçevesindeki projesi bu hafta sonu gerçekleşti.

İstanbul, TALE isimli bir Turizm firması aracılığı ile, ilimize gelen sözlü iki gencimiz, iki günlük bir Isparta Kültürünü tanıma ve yaşama programı çerçevesinde ilimizin kültürüne yönelik etkinliklerde birebir yer alarak dolu dolu güzel bir gezi yaptılar.

Gül turizmimizin başkenti şirin Güneykent’te gerçekleştirilen etkinlikte, çok değerli Belediye Başkanı Fahretdin Gözgün eşliğinde gül bahçesinde birer torba  gül toplandı.Bu arada gezimizin önemli bir parçası olan seremoniye geçilerek misafirlerimizden Alican bey,sözlüsü Gül Hanım’ın önünde serenat yaptı ve elinde tuttuğu bir tutam gül ile “ sana bir ömür boyu bir gül bahçesi vaad ediyorum “ diyerek teklifte bulundu. Bu güzel olayın ardından gül imalathanesinde belediye başkanı Fahretdin Gözgün tarafından  Aşk-ı Gül Sertifikaları takdim edilerek bu önemli olay teyit edilmiş oldu.

Isparta’da gül turizminin geliştirilmesi açısından bu tür etkinliklerin önemli olduğunu ifade eden Nazmi Süldür, Butik Turizm olarak isimlendirdiği bu çalışmalara sezon içerisi ve sonrasında da değişik projelerle devam edileceğini belirtti.