Beyhan konseri beğenildi

Isparta Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde ramazan ayına özel hazırlamış olduğu programın bir haftasını daha geride bıraktı. Haftada bir gün Cuma günleri düzenlenen çadır programının üçüncü haftasında ilahi sanatçısı Abdullah Beyhan sahne aldı. Kaymakkapı meydanında düzenlenen ramazan çadır programında halka gül şerbeti ve çay ikramında da bulunuldu. Teravih namazı sonrası başlayan program geç vakitlere kadar […]

Isparta Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde ramazan ayına özel hazırlamış olduğu programın bir haftasını daha geride bıraktı.

Haftada bir gün Cuma günleri düzenlenen çadır programının üçüncü haftasında ilahi sanatçısı Abdullah Beyhan sahne aldı. Kaymakkapı meydanında düzenlenen ramazan çadır programında halka gül şerbeti ve çay ikramında da bulunuldu. Teravih namazı sonrası başlayan program geç vakitlere kadar devam etti.

Sevilen ilahilerle sahne alan Adullah Beyhan’a zaman zaman vatandaşta eşlik etti. Kendisinden istenilen istekleri de geri çevirmeyen Beyhan vatandaşa güzel bir hafta sonu yaşattı.

 

Exit mobile version