Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Belediye’den vatandaşa büyük kolaylık

Isparta Belediyesi vatandaşa büyük

Isparta Belediyesi vatandaşa büyük kolaylık getirecek bir sistemi daha yerine getirdi. Artık vatandaşlar belediye ile olan ilişkilerini bir “tık”la öğrenebilecekler. Evinde yada işyerinde interneti olan herkes sanal vezne ile tüm borçlarını öğrenebilecekleri gibi buradan ödemelerini de gerçekleştirebilecekler. Böylelikle vatandaş belediyeye uğramadan evinden yada işyerinden belediye ile ilgili işlerini takip edebilecek.

Vatandaşların bunun için arama motorlarından Isparta Belediyesini aramaları yada belediyenin resmi web sitesi www.isparta.bel.tr adresine girerek bu hizmetten yararlanabilecekler. İsteyen siteye üye olabileceği gibi isteyen de misafir bölümünden işlemlerini gerçekleştirebilecekler. Ayrıca vatandaşlar belediye ile ilgili sorunlarını 444 55 32 numaralı telefonla arayarak tüm sorunlarını çözme imkânına sahiptirler.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın bir süredir devam eden ve bugün (pazartesi) günü faaliyete geçirilen sistemle vatandaşın artık evinden ve işyerinden rahatlıkla belediyeye ulaşabileceklerini tüm işlemlerini online ortamında gerçekleştirebilecekleri müjdesini verdi.

Günaydın yaptığı açıklamada, “Isparta belediyesi olarak bir süredir üzerinde çalıştığımız ve bugünden itibaren faaliyete geçirdiğimiz sanal veznemiz halkımızın hizmetine girmiştir. İster şehir içinde ister şehir dışında hatta yurt dışında olan vatandaşlarımız internet ortamında belediyemizin resmi web sitesi olan www.isparta.bel.tr adresine girerek belediye ile ilgili tüm sorunlarını araştırabileceği gibi borçlarını da buradan takip edeceklerdir. Artık vatandaşlarımız veznelerde beklemeden, 7/24 günün her saatinde evinden vergi, resim, harç vb gibi ödemelerini kolaylıkla yapabileceklerdir” dedi.