Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başdeğirmen çiftinden bayramda anlamlı ziyaret

Isparta Belediye Başkanı Şükrü

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen, Ramazan Bayramı dolayısıyla şehit ailesi ve gazi ile ailesini ziyaret etti. Başkan Başdeğirmen, 1997 yılında bölücü terör örgütü ile çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Astsubay Çavuş Tayfun Yavuz’un Yedişehitler Mahallesinde ikamet eden annesi Safiye ve babası Ahmet Yavuz ile yine 2014 yılında mayın patlaması sonrası gazi olan Piyade Komando Er Sinan Durmaz, eşi Kübra, çocuğu Ahmet Durmaz’ı ikamet ettikleri Ayazmana Mahallesindeki evlerinde ziyaret etti. Başdeğirmen çiftine Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şube Başkanı Ali Savcı ile eşi Şükran Savcı’da eşlik etti.

Başdeğirmen çifti ilk olarak 1997 yılında bölücü terör örgütü ile çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Astsubay Çavuş Tayfun Yavuz’un Yedişehitler Mahallesinde ikamet eden annesi Safiye ve babası Ahmet Yavuz’u ziyaret etti. Ziyarette şehidin kardeşleri Recai ve Recep Yavuz ile aileleri de bulundu. Başdeğirmen çifti şehidimizin ailesinin Ramazan Bayramını tebrik etti. Şehidimizin babası Ahmet Yavuz, Başdeğirmen çiftinin ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyetini ifade ederken, Başkan Başdeğirmen de “Rabbim sizlere uzun ömürler nasip eylesin, Tayfun kardeşimizin kabri cennet olsun. Tayfun kardeşimiz bizim vatanımızı, topraklarımızı korumak için ezanımızı dindirmemek, bayrağımızı gönderden indirtmemek için canını verdi, sizler canınızdan bir evlat verdiniz. Allah sizlerden razı olsun, sizleri nice bayramlara sağlıkla sıhhatle ulaştırsın” dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şube Başkanı Ali Savcı ise Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in her zaman manevi olarak da yanlarında olduğunu söyledi. Savcı, “Başkanımıza teşekkür ediyorum. Birlik beraberliğimizin her daim devam etmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Başdeğirmen çifti ardından 2014 yılında mayın patlaması sonrası gazi olan Piyade Komando Er Sinan Durmaz, eşi Kübra ve çocuğu Ahmet Durmaz’ı ikamet ettikleri Ayazmana Mahallesindeki evlerine geçti.

Gazi Sinan Durmaz, Başdeğirmen çiftine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken, gazi olduktan sonraki bugüne kadar geçen süreci değerlendirdi. Durmaz, “Bizlere kazandırmış olduğunuz dernek binasından dolayı sizlere teşekkür ediyorum, bizleri duygulandıran ve mutlu eden bir konu oldu. Dernek binamız Türkiye çapında emsal bir bina oldu. Gerek derneğimizle gerek Isparta halkıyla içli dışlı olmanızdan, gazi aileleri olarak bizlerle yakından ilgilenmenizden dolayı çok minnettarız. Bu bayramda bizi mutlu ettiniz, teşekkür ederiz” dedi.

Gazi ve ailesinin bayramını kutlayan, birlik ve beraberlik içinde daha nice bayramlara ulaşılması temennisinde bulunan Başkan Başdeğirmen, “Sizler vatanımız, bayrağımız, ezanımız için mücadele verdiniz, mücadele verirken uzuvlarınızı kaybediyorsunuz. Kanınızla, canınızla fedakarca ülkemiz için mücadele veriyorsunuz. Sizlerin yaptıklarınızın yanında bizlerin yaptığı nedir ki. Her zaman kalbimizdesiniz. Vatanımız için verdiğiniz mücadele hiçbir zaman unutulmaz. Rabbim yardımcımız olsun. Biz büyük bir devletiz. Dışardan ve içerden büyük hainlikler yapmak isteyenler var. Bizlerde cumhurbaşkanımızla beraber her türlü sorunu aşacak güçteyiz. Rabbim kötü ve art niyetli insanlardan bizleri korusun. Ailenizle birlikte sizlere sağlıklı uzun ömür diliyorum” görüşlerinde bulundu.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şube Başkanı Ali Savcı, “Isparta’mızın birçok ilden daha fazla valiliğimizin, belediyemizin şehit yakınlarına, gazilerimize değer verdiğini düşünüyorum. Bizlere desteğiniz hiçbir zaman tartışılmaz” ifadelerinde bulundu.